Nichita spune ca Adina Samson a lovit in ieseni: „Cei pe care ii iubeam au profitat de sinceritatea sentimentelor mele”

news

Primarul Gheorghe Nichita a transmis presei o scrisoare publica adresata iesenilor in care isi cere „scuze sincere”, insa sustine ca si acestia sunt victime ale celor care il ataca acum, oameni care ii iubea. „Fiecare lovitura pe care credeau ca mi-o dau mie, de fapt o aplicau comunitatii al carei reprezentant sunt”, scrie Nichita.

„Dragii mei, inainte de toate, va rog sa primiti scuzele mele sincere. Acolo, in adancul sufletului vostru, va rog sa intelegeti parerile de rau ale omului Gheorghe Nichita. Regret enorm situatia creata in ultimele zile din cauza careia comunitatea ieseana a fost tinta unui asediu mediatic nemeritat.

In aceste zile, va rog sa va ganditi la mine si altfel decat la primarul care dirijeaza santiere, care elaboreaza proiecte ample de infrastructura, care sprijina prin investitii masive invatamantul iesean. Va rog sa va ganditi la omul Gheorghe Nichita, la tatal Gheorghe Nichita, la vecinul Gheorghe Nichita”, isi incepe sentimental Nichita scrisoarea.

Apoi el spune ce s-a urmarit de fapt prin atacarea sa.

„Nu sunt un om perfect. Acum, in aceasta situatie, o stiu mai bine ca oricine. Am avut mare incredere in oameni si nu ma asteptam ca cei pe care-i iubeam sa profite de sinceritatea sentimentelor mele. Nu ma asteptam ca acestia sa nu constientizeze ca fiecare lovitura pe care credeau ca mi-o dau mie, de fapt o aplicau comunitatii al carei reprezentant sunt. Insa, ajunga-i zilei rautatea ei!

Nu am fost niciodata un las. Nu voi fi nici acum. Imediat ce situatia juridica mi-o va permite, voi iesi in fata dumneavoastra si va voi vorbi deschis si transparent, asa cum am facut-o intotdeauna. Ma voi supune, fara ezitare, judecatii institutionale. Sunt un om cu frica de Dumnezeu. in final, El va fi cel care ma va judeca cu adevarat.

De doisprezece ani, toate mesajele pe care vi le adresez poarta in dreptul numelui meu titulatura de Primar al Municipiului Iasi. Nu e o simpla semnatura. Este insasi ratiunea pentru care am muncit in toti acesti doisprezece ani: sa va fiu alaturi, sa va ascult si sa va inteleg, sa construiesc, impreuna cu dumneavoastra, acest oras care ne este casa si familie tuturor, Iasul.

Cu atat mai mare este regretul ca din cauza unor probleme personale imaginea Iasului are azi de suferit. Motivatia mea publica este, acum, ca proiectele importante ale comunitatii noastre sa fie duse la bun sfarsit pana in 2016. Este o datorie de onoare, o obligatia asumata de mine si de echipa mea de care o sa ne tinem de cuvant”, a mai spus Nichita.

Gheorghe Nichita este acum in arest la domiciliu pentru abuz in serviciu. El si-a spionat fosta iubita cu ajutorul Politiei Locale. Aceasta a declarat ca a fost terorizata, batuta si amenintata cu moartea de Gheorghe Nichita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: