Nici Antena 3 si RTV nu-l mai suporta pe Plesoianu: „Emisiunile mi-au fost anulate. Sunt pe primul loc in sondajele de pe Facebook”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu se plange ca televiziunile i-au anulat prezenta in emisiuni pentru ca se afla pe primul loc in sondajele de pe Facebook. Plesoianu era prezent in special la televiziunile de propaganda ale PSD, Antena 3 si Romania TV.

Plesoianu sustine ca „sistemului” ii este frica de el, intrucat s-ar afla pe primul loc in sondajele de opinie pentru alegerile prezidentiale.

„Nu-i lasati sa va manipuleze… Sunteti mult mai multi decat isi permit sa va lase sa credeti! Daca eu nu reprezint mare lucru si nu sunt un pericol pentru Sistem, asa cum incearca sa va inoculeze, atunci de ce, din data de 23 iulie, s-a dat ordinul de zi pe unitate ca nimic din ce scriu sa nu mai fie preluat si ca aproape toate emisiunile sa fie anulate?

Daca eu ‘nu sunt cunoscut la sat’, atunci de ce ma suna oameni de la sat, de ce imi scriu oameni de la sat, de ce ma recunosc pe ulite oameni de la sat atunci cand merg printr-un sat?

Daca sunt atat de nesemnificativ incat se fac ca ma uita in sondajele comandate sau imi arunca niste procente in doua sondaje din 100, atunci de ce in absolut toate sondajele de pe orice site sau de pe orice pagina/grup de Facebook sunt pe primul loc, de regula la mare distanta de ceilalti, atunci cand dumneavoastra chiar aveti ocazia sa va exprimati?

Daca nu isi fac griji privind candidatura mea, atunci de ce sunt inchise pe banda rulanta conturile celor care ma sustin si care strang sau vor sa stranga semnaturi?

Daca ei va spun: ‘oricum va lua 2-3 procente’, atunci de ce sunt tot ei atat de disperati sa nu ajung sa candidez efectiv, facand tot posibilul sa-mi inchida toate caile de comunicare cu dumneavoastra?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Liviu Plesoianu intentioneaza sa candideze separat de PSD la alegerile prezidentiale. In afara de Codrin Stefanescu, nimeni nu a mai anuntat ca il sustine.

Mai mult despre:


Comentarii: