Nici macar Antena 3 nu-l mai crede pe Codrin Stefanescu: „Copiii nostri sunt amenintati cu violul”. Liderul PSD s-a suparat pe postul lui Gadea

news

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a intrat in conflict cu realizatoarea Catalina Porumbel de la Antena 3. Aceasta l-a intrerupt de mai multe ori in timp ce Stefanescu sustinea ca a primit numeroase amenintari din partea protestatarilor.

Enervat ca nu este lasat sa isi exprime teoriile, Stefanescu a refuzat sa mai vorbeasca cu realizatoarea Antena 3 si a inchis telefonul.

”Declicul s-a produs acum cateva zile cand pe toate retelele de socializare, domnul Mircea Marian si altii de la fundatiile lui Soros si USR, au publicat telefoanele de acasa, ministrilor si colegilor mei si ale sotiilor, ale sotilor, ale copiilor minori care au primit amenintari cu violul, au fost injurati in cele mai nenorocite metode, au fost publicate fotografiile lor in cele mai cumplite si mai oribile metode. Copilul meu de 6 luni avea capul infipt intr-un par intr-o fotografie pe Facebook.

Acest aspect a produs in societate un declic imens din partea celor care ne sustin. Acum doua zile am votat in unanimitate pentru un miting urias cu sustinatorii nostri”,a spus Codrin Stefanescu la Antena 3.

Jurnalista Catalina Porumbel l-a intrerupt si a insistat sa raspunda la intrebarea daca ordonantele se abroga, modifica sau raman in vigoare.

Iata dialogul care a urmat, potrivit DC News:

Codrin Stefanescu: Va raspund, dar cu preambulul pe care doresc sa il fac. Daca nu doriti atunci ies din emisiune.

Catalina Porumbel: Doresc sa avem un dialog, nu un monolog. Sunt informatii importante. Lumea vrea sa afle daca aceasta ordonanta se abroga sau se modifica, sau ramane in forta actuala.

Codrin Stefanescu: Pe mine ma intereseaza ca avem colegi carora le-au fost amenintati tatii, mamele, copii minori. In momentul de fata, ordonanta este pe locul 15. Faptul ca au fost sunati copii pe telefonuri private si amenintati ca sunt rapiti si violati.

Catalina Porumbel: Sunt acuzatii extrem de grave. Cine are asemenea informatii sa mearga de urgenta la politie.

Codrin Stefanescu: Au fost publicate pe internet telefoanele Cabinetului si ale familiilor.

Catalina Porumbel: Haideti sa revenim, asteptam raspunsul daca se abroga, se modifica sau ramane ordonanta

Codrin Stefanescu: Ma intrerupeti din nou. Mai incerc o singura data si apoi ies din emisiune

Catalina Porumbel: Domnule Stefanescu, daca iesiti din emisiune puteti sa o faceti. Eu incerc sa avem un dialog.

Codrin Stefanescu: Doamna, chiar am iesit. Va doresc numai bine.

Dupa acest raspuns, Codrin Stefanescu a inchis telefonul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: