Nici macar Monica Pop nu o mai suporta pe Sosoaca, pe care o stie de cand s-a nascut: „Rea-vointa!”

politica

Doctorita Monica Pop, o apropiata a lui Bogdan Stanoevici, confirma ca actorul a decedat in urma infectarii cu coronavirus si are un mesaj dur la adresa celor care contesta aceasta realitate, spunand ca dau dovada de „rea-vointa”. Unul dintre constestatari este senatoarea AUR Diana Sosoaca.

Atat Monica Pop cat si Sosoaca au publicat mesaje cu majuscule, semn ca sunt foarte nervoase, in legatura cu moartea lui Stanoevici.

„BOGDAN S-A STINS DIN CAUZA COMPLICATIILOR PRODUSE DE FORMA F GRAVA DE COVID! NU DE ALTCEVA! GRESESC CEI CARE SPUN, DIN REA-VOINTA, CA BOGDAN S-A STINS IN URMA UNEI INFECTII DE SPITAL! NICI VORBA! A AVUT UNA DIGESTIVA LA INCEPUT, DAR S-A VINDECAT! SPUN ASA CEI CARE NEAGA BOALA SI METODELE PROFILACTICE! SE NEGATIVASE SI LA COVID DE O LUNA DAR BOALA A PRODUS SECHELE PPULMONARE GRAVE.

MEDICII ANESTEZISTI SI NU NUMAI AU FACUT IMPOSIBILUL PENTRU A-L SALVA! INSA, NU E POSIBIL INTOTDEAUNA, DIN PACATE!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a avut marti o postare deliranta dupa ce Bogdan Stanoevici a murit. Ea sustine ca actorul nu a murit din cauza coronavirusului si ca ar fi rugat-o sa „lupte pana la capat”. „Nu ne puteti omori pe toti”, striga Sosoaca.

„PENTRU TOTI „DESTEPTII ” DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SAPTAMANI DUPA INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECTIUNI DE O VIATA CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARATA CA LA 45. M-A RUGAT SA LUPT PANA LA CAPAT SI SA NU MA LAS. AVIZ AMATORILOR SI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTETI OMORI PE TOTI!”, a scris Sosoaca pe Facebook.

Sosoaca a dezvaluit in luna decembrie ca are o relatie stransa cu Monica Pop.

„Nu stiu daca ati observat, dar domnul Raed Arafat a lasat-o mai moale. Si cu tonul si cu agresivitatea verbala. Are cu totul un alt limbaj, limbajul pe care doamna doctor Monica Pop care… ma cunoaste, a fost primul om care m-a vazut cand m-am nascut. Doamna doctor Movica Pop il roaga de un an de zile pe Raed Arafat sa vorbeasca frumos cu poporul roman. Si am intrat in Parlament si Arafat a inceput sa vorbeasca mai frumos. (…) Il excludem , il trimitem acolo unde ii este locul. Lui Iohannis ii uram drum bun spre Germania, si eu ii urez drum bun lui Raed Arafat catre Siria. Astia nu sunt romani”, a spus Sosoaca in fata catorva zeci de simpatizanti AUR din Targoviste.

Mai mult despre: ,

Comentarii: