Nici Mang nu mai vrea sa aiba de a face cu Dragnea: „Partidul lui nu trece de 2%. Nu va ajunge niciodata la guvernare”

politica

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang a declarat joi ca nu se va inscrie niciodata in Alianta Pentru Patrie (APP), care este o aventura politica, fara sanse de a ajunge vreodata la guvernare.

Liderul PSD Bihor a comentat, in conferinta de presa, afirmatia recenta a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea la Oradea, pe 29 iulie, cand acesta din urma a spus ca Ioan Mang „este mult prea mare pentru APP” si „ca si alti presedinti de organizatii PSD, sunt de fapt complici cu actuala conducere a PSD-ului, care nu mai are nicio legatura cu ceea ce insemna PSD o data, cu ideea de suveranism, de grija pentru oameni.”

„Eu am avut o foarte mare stima pentru domnul Dragnea, atunci cand a fost presedinte, pentru ca i-am respectat pe toti presedintii si nu am fost niciodata de acord cu masuri nedemocratice impotriva unora dintre ei. M-a mirat iesirea dumnealui. Dar a dat-o cumva foarte sarcastic, spunand ca sunt prea mare pentru APP. Eu nu ma voi duce la APP niciodata, nu cred in astfel de aventuri politice. Domnul Dragnea dadea dovada de cu totul altceva daca nu isi facea partid astazi cand dansul nici nu poate sa faca politica pe fata si nici nu poate candida. Dar, sigur, nu putem noi sa-i spunem ce sa faca unui om care a condus un partid si care vrea sa conduca partide,” a declarat liderul PSD Bihor, citat de Agerpres.

Ioan Mang a adaugat ca nu crede in ceea ce spunea Dragnea, anume ca vor ajunge la guvernare.

„Nu vor ajunge niciodata. Nici intr-un sondaj nu trec de 2 la suta. Nu cred in nationalizari facute astazi de catre cineva, decat daca intr-adevar dorim sa demonstram ca tara asta o ia spre est si nu spre vest. Atunci facem acele lucruri despre care spunea dumnealui, dar eu, personal, nu cred in ele. Si, desigur, nu m-am suparat pe declaratia dumnealui, pentru ca nu te poti supara pe o astfel de declaratie. Nu am cerut niciodata, nu l-am sunat la telefon, nu am astfel de ganduri. Cat timp sunt in PSD si voi fi votant de stanga si membru PSD, voi fi tot acolo. Si daca ma dau afara, tot de stanga am sa raman”, a subliniat Mang.

Fostul sef al PSD Liviu Dragnea a fost prezent vineri, 29 iulie, la Oradea, unde a sustinut o conferinta de presa.

Mai mult despre: ,

Comentarii: