Nici pesedistii nu mai voteaza cu PSD. Robert Negoita: „Dancila nu are personalitate si caracter”

politica

Robert Negoita, vicepresedinte PSD suspendat din partid, a dezvaluit sambata la Digi24 ca in ziua alegerilor nu a fost in tara si nu a putut vota, dar nu ar fi ales PSD: „N-am fost in tara si nu am putut vota, pentru ca in diaspora nu s-a putut vota. Si daca as fi ajuns n-as fi votat clar cu PSD”.

El a refuzat sa spuna cu ce partid ar fi votat: „Nu e relevant sa va spun. Va spun direct, nu am decis”. Atunci ar fi vorbit cu mai multi membri de partid si le-ar fi spus ca „ma astept sa avem un scor foarte prost, din perspectiva unei normalitati. Imi doresc sa normalizam in aceasta tara. Orice se intampla este departe de a merge catre normalitate”.

Negoita a explicat ca rezultatul PSD la alegeri se explica prin neimplicarea multor membri, dar si prin faptul ca a fost un vot impotriva partidului.

„In ultima vreme am comunicat tot mai putin, pentru ca exista un soi de teama in interior. Robert Negoita, daca esti vazut cu el s-ar putea sa ai probleme, asa ca mai bine vezi cum te pozitionezi. Sunt putini catre deloc cei care isi asuma responsabilitatea de a spune ce gandesc. Cei care rationeaza sunt din ce in ce mai putini”, a mai spus el.

Intrebat cum va evolua PSD cu noua echipa de conducere, Robert Negoita a spus ca „a doua varianta, nu sunt deloc optimist”.

„In aceasta situatie sunt pesimist: 1 – cea mai corecta varianta pentru Romania si pentru PSD era ca pe 26 seara PSD sa intre in opozitie. Implementarea normalitatii. 2 – ce echipa este acum la conducerea PSD… doar un argument: doamna Dancila nu a fost pusa prim-ministru pentru a conduce. Tocmai, ca sa nu inteleaga mare lucru. De aceea am si votat impotriva, cu tot respectul. O respect ca om, ca pe mama mea”, a adaugat primarul sectorului 3.

Negoita a respins varianta ca Viorica Dancila sa se fi schimbat, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: „N-ajungi specialist peste noapte. Nu cred treaba asta. (…) O persoana, pentru a fi capabila sa conduca, trebuie sa fie o personalitate puternica, un caracter puternic, ori un caracter puternic nu supravietuia atat sub tutela lui Dragnea. Sa aduc doar un argument mic, sunt atatea argumente mari”.

„Partidele la guvernare se infesteaza rapid, cu tot felul de insi, care vin acolo doar ca sa profite”, a raspuns el, intrebat cine o tine pe Dancila la putere in PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: