Nici urma de studenta din Sibiu. Politia a ramas fara piste noi si „alte cautari nu sunt planificate”

news

Disparitia Angelikai Maurer, este in continuare o enigma care se adanceste cu atat mai mult cu cat studentii si profesorii nu stiau foarte multe despre tanara. Acestia o descriu ca fiind o persoana retrasa, care rareori isi parasea propria camera. Si totusi, ceva a facut-o sa paraseasca de bunavoie caminul unde locuia, sa isi arunce telefonul si portofelul in padurea Dumbrava, si sa dispar afara urma, potrivit BizBrasov.

Autoritatile spun ca deocamdata au abandonat cautarile studentei. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, nu exista nicio pista noua care sa duca la gasirea fetei. „La momentul actual nu avem noutati, iar alte cautari nu sunt planificate” au transmis reprezentantii IPJ Sibiu.

Angelika era o persoana retrasa, care isi petrecea majoritatea timpului in camera. Multi dintre colegi nici nu o cunosteau pana la momentul disparitiei sale. Nici profesorii nu au mai multe informatii in acest sens, dat fiind si faptul ca Angelika isi continua studiile in vederea promovarii unor examene pe care le picase anterior.

Desi au avut loc ample cautari organizate de autoritati, cu participarea a sute de voluntari, pana in prezent, nu a fost gasita nicio urma a fetei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: