Nicio sansa ca PSD sa scape de Violeta Alexandru. Premierul Orban: „Munceste mai mult decat mine”

politica

Premierul Ludovic Orban a avut numai cuvinte de lauda, sambata, la adresa Violet Alexandru, ministrul Muncii.

„Greu am crezut ca pot gasi un om care sa munceasca mai mult decat mine. Am gasit, numele lui este Violeta Alexandru”, a declarat Orban, sambata, la conferinta de alegeri a PNL Bucuresti.

El a laudat-o pe Violeta Alexandra si pentru „capacitatea de dialoga, de a intelege si a lua decizii” in relatia cu societatea civila, pentru empatia de care da dovada .

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri seara, ca intentioneaza sa propuna aceeasi echipa de ministri pentru noul guvern cu care se va prezenta in fata Parlamentului. Orban a afirmat ca singurul mod in care ar putea fi investit Guvernul ar fi cu voturile PSD. ”Nu ii mai spala sapte ape dupa o asemenea isprava”, a declarat premierul.

Intrebat daca va schimba ceva in fosta echipa de ministri, Ludovic Orban a declarat ca nu intentioneaza sa faca acest lucru, dar a subliniat ca decizia finala apartine conducerii PNL.

”In mare, da (va pastra ministrii – n.r.). Nu e numai decizia mea, este decizia organismului de conducere al PNL. Nu am intentia sa schimb, evident”, a declarat Ludovic Orban la TVR1, vineri seara.

Orban a spus ca noul Guvern va putea trece de Parlament numai in cazul in care PSD va vota favorabil.

”Guvernul nu va putea trece in Parlament, decat daca este votat de parlamentarii PSD. Daca este votat de parlamentarii PSD, inseamna ca parlamentarii PSD, prin votul pe care il dau, vor spune: suntem de acord cu programul de guvernare, suntem de acord cu componenta guvernului, suntem de acord ca Guvernul sa fie Guvern PNL pentru ca PNL sa guverneze Romania, suntem de acord sa nu mai facem opozitie. Nu va dati seama ca sunt ridicoli, nu ii mai spala sapte ape dupa o asemenea isprava”, a mai spus Orban.

Mai mult despre: ,


Comentarii: