Niciun liberal nu mai calca pe la Antena 3, la emisiunea lui Gadea. Penelistul exclus regreta amarnic, anunta ce are de gand sa faca

politica

Bogdan Jelea, lider al consilierilor locali din sectorul 5, anunta ca va contesta decizia de excludere din PNL  pentru ca a participat la emisiunea „Sinteza zilei”, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3. 

„La momentul de fata nu voi comenta decizia in niciun fel. Actiunile mele pe acest subiect se limiteaza strict la proceduri statutare in interiorul PNL. Dupa aproape 18 ani in Partidul National Liberal, ani petrecuti la toate nivelurile ierarhice, consider ca este o chestiune de bun simt si de integritate din partea mea sa abordez lucrurile in matca lor fireasca. Cu siguranta voi evita sa fac un scandal din aceasta chestiune”, a declarat Bogdan Jelea pentru dcnews.ro.

Potrivit deciziei nr.46/23 decembrie 2019 a Biroului Politic al PNL sector 5, Bogdan Jelea a fost exclus din partid pentru ca a participat la doua editii ale Sintezei zilei, la Antena 3, incalcand astfel o decizie a conducerii centrale a PNL, dupa cum se arata in documentul semnat de presedintele filialei, Cristian Bacanu. Documentul a fost publicat de inpolitics.ro.

Decizia ca liberalii sa nu mai mearga la emisiunile lui Gadea a fost luata dupa ce purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a fost dat afara din studio de realizatorul emisiunii.

Citeste si: „Iesiti afara! Vreti sa va scot cu bodyguarzii?”. Gadea, isteric, l-a dat afara din emisiune pe purtatorul de cuvant al PNL

Gadea s-a enervat cand Danca i-a reprosat ca manipuleaza telespectatorii postului si ca „distruge o tara”.

„Taiati-i microfonul! Iesiti afara! Vreti sa va scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gadea, in timp ce Ionel Danca repeta „Distrugeti o tara!”.

Iata dialogul dintre Gadea si Danca:

Ionel Danca: Eu am alte preocupari, eu nu urmaresc dosare, stenograme, declaratii, nici nu ma intereseaza. Eu cred ca de doi ani de zile tara este blocata pentru ca Dragnea este un infractor si vrea sa scape.

Mihai Gadea: V-a trebuit cam mult sa ajungeti la subiectul asta.

Ionel Danca: Eu cred ca trebuie sa rupem pisica in doua, sa facem un referendum.

Mugur Ciuvica: Daca sa mearga Dragnea la puscarie sau nu?

Ionel Danca: Nu, un referendum in care sa intrebam daca infractorii din aceasta tara sa faca legile!

Mihai Gadea: Gata! Va rog eu! Daca aveti impresia ca puteti face ce vreti in studioul asta, va spun eu ca nu! Si cand o sa le spun colegilor ca ajunge cu domnul Danca, taiati microfonul! Eu va dau cuvantul!

Mai mult despre: ,

Comentarii: