Niciun lider al PSD nu participa la congresul socialistilor europeni: „Dragnea s-a ascuns ca un las”

politica

Victor Ponta anunta ca niciun lider al PSD nu participa la Concresul PES (Partidul Socialistilor Europeni), care a inceput joi la Lisabona. PSD este membru al PES.

„Azi incep la Lisabona lucrarile Congresului PES ( Partidul Socialistilor Europeni) – a doua forta politica in Parlamentul European dupa PPE / la acest Congres se alege candidatul PES pentru functia de Presedinte al Comisiei Europene in 2019 / din partea PSD nu participa nici presedintele , nici Prim Ministrul nici secretarul general ( prima data din 2005 cand liderii PSD lipsesc de la Congres)!

Dragnea a scos PSD din familia europeana social democrata / nu trebuie insa sa il lasam sa scoata si Romania din Europa!

In calitatea mea de Presedinte al TSD am asistat direct la eforturile uriase facute in anii 2002 – 2004 de catre Adrian Nastase si PSD pentru a fi primiti ca membri ai Internationalei Socialiste si ai Partidului Socialist European / a fost un element esential in modernizarea PSD si racordarea sa la valorile stangii democratice europene!

Mi-am adus aminte ca in 2014 la Roma am luat cuvantul in plenul Congresului si am sustinut cauza PSD si a Romaniei! Am putut ulterior sa solicit si sa obtin portofoliul Dezvoltarii Regionale pentru Comisarul roman Corina Cretu !

Dragnea s-a ascuns ca un las ieri in buncarul sau si nu a venit in plenul Camerei Deputatilor unde nefericitul Iordache ii apara scaunul / la fel lasul de Dragnea nu are curaj sa mearga la Lisabona sa dea ochii cu cel care va fi desemnat candidat comun al PES – Frans Timmermans ( actual prim vicepresedinte al Comisiei) .

Sunt foarte curios sa vad daca PSD va face anul viitor campanie pentru Frans Timmermans ( dupa ce l-au injurat si murdarit in ultima perioada pe la toate televiziunile)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Comentarii: