Nicolae Badalau: „Romanii iubesc si respecta PSD. PSD va face o figura frumoasa la alegerile prezidentiale”

politica

Ministrul Economiei, Nicolae Badalau, a declarat, vineri, inaintea sedintei CEx, ca in PSD nu sunt tabere, dar el considera ca data congresului ar trebui stabilita peste cateva luni. „Pentru noi este important acum sa ne intoarcem la temele pe care populatia le considera importante”, a spus Badalau, declarandu-se convins ca PSD va face o figura frumoasa la alegerile prezidentiale.

„Pentru noi este important acum sa ne intoarcem la temele pe care populatia le considera importante, trebuie sa analizam de ce am avut acest rezultat in urma unui program de guvernare extrem de bun si cred ca asta este mult mai important decat cand o sa facem congres”, a declarat Badalau, vineri, inaintea CEx, citat de news.ro.

Acesta afirma ca va sustine varianta unui congres organizat „intr-o luna-doua” pentru a stabili programul de campanie al prezidentiabilul si numele acestuia.

„Consider ca este mult mai important sa ne intoarcem la agenda cetateanului”, a afirmat Badalau.

Intrebat daca Viorica Dancila reuseste sa uneasca taberele din PSD, Badalau a spus: „De ce considerati ca sunt tabere in PSD? In PSD nu sunt tabere, este un partid puternic, un partid consolidat, aproape de cetatean si sunt convins ca va face o figura frumoasa la alegerile prezidentiale”.

Badalau a continuat: „PSD este un partid care consider ca romanii il iubesc, il respecta. Am avut un program si avem un program de guvernare foarte bun, ideea este sa vedem unde am gresit, pentru ca undeva am gresit, poporul are intotdeauna dreptate”.

Badalau sustine ca nu vizeaza nicio functie in partid la viitorul congres si, intrebat ce parere are despre pactul propus de presedintele Klaus Iohannis a spus: ”Cred ca este momentul ca in Romania sa nu mai exista razboaie intre institutii si Romania are nevoie de liniste ca sa putem sa construim”.

Mai mult despre:

Comentarii: