Nicolae Ciuca: „Daca Nicusor Dan vrea sa mai primeasca sustinerea PNL, are o singura solutie – sa se inscrie in partid!”

politica

Nicusor Dan, PNL, inscriere, Nicolae Ciuca, sustinere, primarie

Invitat in studiourile RFI, fostul premier Nicolae Ciuca, presedinte al Partidului National Liberal, a declarat ca ”daca Nicusor Dan vrea sa mai primeasca sustinerea Partidului National Liberal, are o singura solutie: sa se inscrie in PNL”.

Intrebat daca PNL il va sustine pe actualul primar, Nicusor Dan, la Primaria Capitalei, Nicolae Ciuca a raspuns: ”Discutia cu Nicusor Dan este mai veche. Dumnealui a candidat la Primarie si cu sustinerea PNL.

Astazi, PNL are capacitatea administrativa, pentru ca daca ne uitam la ceea ce au realizat administratiile liberale, este necesar doar sa vorbesc de ce a facut Emil Boc la Cluj, ce a facut Ilie Bolojan la Bihor, ce a facut Ion Dumitrel in Alba, ce a facut Gheorghe Flutur la Suceava, deci PNL a demonstrat ca are capacitate sa administreze si sa dezvolte si local si regional.

Ca atare, nu putem sa nu avem un candidat in Bucuresti. Daca Nicusor Dan vrea sa mai primeasca sustinerea Partidului National Liberal, are o singura solutie: sa se inscrie in Partidul National Liberal”.

Intrebat de reporteril RFI daca aceasta ar fi singura conditie pentru care liberalii l-ar sustine pe Nicusor Dan in lupta pentru un nou mandat ca primar al Bucurestiului, fostul premier a raspuns: „Aceasta este prima conditie. Dupa ce se indeplineste aceasta, mai vedem si celelalte conditii.”

Reamintim ca in 2020 Nicusor Dan si-a anuntat candidatura ca independent pentru postul de Primar al Bucurestiului avand sustinerea Aliantei USR-PLUS si a PNL. El a fost devenit primar general al Capitalei la alegerile locale din acel an, cu 42,8% din voturi, devansand primarul in functie, Gabriela Firea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: