Categories: news

Nicolae, nepotul pe care Mihai l-a exclus de la TRON, reactioneaza: „Era dificil sa accept acest mod”

Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai, caruia acesta a anuntat ieri ca i-a retras titlul de „Principe” si pe care l-a exclus din linia de succesiune la tron, are o prima reactie publica. El considera ca decizia lui Mihai este „binevenita”.

„Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I este autorizat sa transmita urmatoarea declaratie a domnului Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul Majestatii Sale Regelui”, informeaza Casa Regala.

„Duminica, 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I, bunicul meu, a luat decizia de a-mi retrage titlul de Principe al Romaniei si locul in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Aceasta decizie, pe care mi-o asum, vine in urma unei perioade in care am reflectat la viitorul tarii si Casei noastre, precum si la rolul pe care eu il pot avea in propasirea lor.

Pozitia de Principe al Romaniei si prezenta in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei impun un mod de a-mi conduce viata pe care gasesc dificil sa il accept. De aceea, cu multa durere in suflet, consider ca decizia Majestatii Sale Regelui este binevenita pentru mine. Voi cauta, in viitor, sa-mi servesc idealurile si principiile in alt mod.

Le multumesc tuturor celor care, in anii cat m-am aflat in mijlocul romanilor, mi-au acordat increderea, sprijinul si speranta lor, si care si-au oferit ajutorul la initiativele dedicate propasirii Romaniei. In noile mele circumstante, voi cauta sa ma dedic in continuare activitatilor ecologice, de tineret si caritabile, despre care am invatat atatea lucruri cat timp m-am aflat in Romania.

Doresc de asemenea sa le multumesc autoritatilor publice centrale si locale pentru deschiderea cu care si-au acordat sprijinul proiectelor comune, si mai ales familiei mele, pentru dragostea si intelegerea cu care m-au inconjurat aici.

Nadajduiesc ca Dumnezeu sa protejeze si in viitor natiunea si Coroana Romana.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

5 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

6 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

7 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

7 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

7 ore ago