Nicolai nu se lasa, mai tranteste una monumentala. Cei de la multinationale participa la proteste pentru ca nu citesc

politica

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai sustine ca angajatii de la multinationale participa la protestele din Piata Victoriei pentru ca nu sunt informati. „Muncesc ingrozitor de mult, pleaca dimineata la 7, ajung la 10, nu mai au timp sa verifice o informatie, sa deschida o carte sau un ziar”, afirma Nicolai.

”Bombardarea informationala nu te mai lasa sau pe foarte multi nu-i mai lasa sa vada adevarul”, a sustinut Norica Nicolai intr-un interviu pentru DC News. Pe de alta parte, tot Nicolai afirma ca angajatii de la multinationale participa la protestele din Piata Victorie pentru ca nu citesc niciun fel de stiri.

”Oamenii din multinationale muncesc ingrozitor de mult, pleaca dimineata la 7, ajung la 10, nu mai au timp sa verifice o informatie, sa deschida o carte sau un ziar”, a mai sustinut Nicolai.

Citeste si: Norica Nicolai tranteste inca una epocala. De ce nu ar fi venit romanii sa voteze la referendum

O alta explicatie pentru starea de revolta din randul tinerilor ar fi, in opinia lui Nicolai, ca acestia nu au „masina de lux, o vila de lux si niste milioane in conturi”.

”Fenomenul este global. E o generatie succesoare care s-a saturat sa astepte. In toate societatile, nu-ti propui ca la 25 de ani sa fii director, iti propui ca pana la 30 de ani sa ai o expertiza si apoi accezi intr-o functie, nearzand etapele, oamenii acestia nu mai au rabdare sa astepte. Vor maine daca se poate, la un an dupa ce s-au angajat, sa aiba si o masina de lux, o vila de lux si niste milioane in conturi, pentru ca au vazut ca unii pot face chestiunea asta. Asta-ti genereaza o frustrare teribila. Totul se succede atat de rapid in societate incat aceasta frustrare te aduce, dincolo de orice analiza, in zona protestului. Asta a folosit Macron in Franta, aceasta frustrare, aceasta asteptare spre bine imediat”, a spus Norica Nicolai.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: