Nicolicea anunta principalul motiv pentru suspendarea lui Iohannis: „S-a pus in fata unei miscari anarhiste impotriva Guvernului!”

politica

Deputatul PSD Eugen Nicolicea anunta ca cel mai grav act pe care Iohannis l-a infaptuit din momentul in care a devenit presedinte este ca „s-a pus in fata unei miscari anarhiste impotriva Guvernului”. El face referire la momentul in ca presedintele a participat la mitingul de protest din ianuarie 2017, cand zeci de mii de bucuresteni au avetizat PSD sa nu adopte ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea.

Intr-o interventie la Antena 3, Nicolicea l-a amenintat din nou pe Iohannis cu suspendarea din functie. El a precizat ca motivele pentru suspendarea presedintelui „nu se prescriu, ele exista”.

„Suspendarea asa cum am spus o se poate face, dar e o etapa tranzitorie, maximum 30 de zile. Problema nu este suspendarea ci referendumul de demitere. Motivele nu se sterg, nu se prescrisu. Motivele de suspendare…. In momentul in care ori va sari calul suficient de tare… S-a pus in fata unei miscari anarhiste impotriva Guvernului! Tot ce a facut apoi este palid.

Ca s-a dus la PNL sa faca politica si sa isi incalce statutul de presedinte, e nimic fata de cum si-a incalcat statutul de presedinte cand a iesit in strada in fruntea unei miscari nelegale, anarhice”, a declarat Nicolicea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: