Nicolicea, minciuni stupefiante in fata Comisiei de la Venetia. Deputat USR: „Nu mai am cuvinte. Ne prapadim de ras la argumentele lui”

politica

Deputatul USR Iulian Bulai anunta ca Eugen Nicolicea, propus ministru al Justitiei de catre PSD, le-a spus joi reprezentantilor Comisiei de la Venetia ca USR este de vina pentru modificarile la codurile penale care au fost declarate neconstitutionale.

„Sunt acum la intalnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia. Sunt asezat intre Iordache, Nicolicea si Cazanciuc.

Trubadurul PSD, Eugen Nicolicea, le explica membrilor Comisiei de la Venezia ca opozitia s-a comportat huliganic in comisii si noi am perturbat lucrarile comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei.

Datorita comportamentului opozitiei care a venit cu boxe (cc Stelian Ion), s-au strecurat unele greseli in deciziile finale ale comisiei speciale. Asa se scuza marele Nicolicea in fata celor care au venit sa ne intrebe de ce Romania o ia razna.

Acestea sunt argumentele de gradinita ale omului propus spre a fi viitorul Ministru al Justitiei. Omul care se viseaza succesorul lui Tudorel Toader.

Nu mai am cuvinte. Ne prapadim de ras la argumentele lui. Dar e de plans. Oare cine il crede pe acest domn?”, spune Bulai.

Mai mult despre: ,


Comentarii: