Nicolicea si Iordache sunt de negasit, nu au aparut la sedinta conducerii PSD. Serban Nicolae fuge de jurnalisti

news

Principalii artizani din PSD ai masacrarii legilor justitiei au disparut cu totul dupa alegerile de duminica. Eugen Nicolicea si Florin Iordache nu au aparut la sedinta BPN de marti dimineata. 

Nicolicea si Iordache s-au dat la fund dupa ce au vazut rezultatele de duminica. Foarte agresivi si galagiosi in timpiul campaniei electorale, cei doi nu au mai fost vazuti deloc in ultimele doua zile. Celalalt principal agresor la adresa Justitiei, Serban Nicolae, a venit la sedinta BPN insa a refuzat sa stea de vorba cu jurnalistii, fugind in sala.

Liderii PSD au eliminat din discursul lor orice referire la „statul paralel” sau „abuzurile procurorilor” dupa rezultatele de duminica. Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a refuzat, luni, sa comenteze condamnarea lui Liviu Dragnea, in timp ce Eugen Teodorovici a spus ca tema justitiei este „un subiect incheiat”. Pana acum, liderii PSD sustineau ca Liviu Dragnea este o victima a „statului paralel”.

„Nu vom comenta decizia instantei de judecata pronuntata azi”, a fost anuntul surrpinzator al lui Dancila, la sediul PSD, in timp ce lideri PSD foarte agresivi din jurul ei, precu, Lia Olguta Vasilescu si Ionel Arsene, nu suflau o vorba.

„Maine la 11 vom avea BPN, iar la 18 CEx. Impreuna vom lua deciziile, vom vedea unde am gresit, sa vedem cum putem actiona unitar”, a mai spus Dancila.

De asemenea, un alt lider influent al PSD, Eugen Teodorovici, a precizat luni ca tema justitiei este un subiect incheiat pentru PSD.

„Cred ca este un subiect incheiat, inchis poate de mult timp, numai ca s-a dorit foarte mult sa se tina acest subiect pe agenda publica”, a afirmat Teodorovici.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: