Nicusor Dan a blocat lucrarile la un bloc ilegal in zona protejata. Autorizatia a fost data de „primarul Firea”

news

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a precizat ca lucrarile la „constructia ilegala” din strada Vasile Lascar nr. 73-75 au fost oprite de Politia Locala, dupa ce a fost sesizata de edil, aplicandu-se hotararea Tribunalului de suspendare a autorizatiei.

„Am primit mesajul locatarilor care au semnalat reluarea unui abuz legat de disciplina in constructii si am actionat in consecinta. Am dispus vineri oprirea lucrarilor la constructia ilegala din Vasile Lascar 73-75.

Primarul Firea a emis in 2019 autorizatia pentru construirea unui imobil de 9 etaje intr-o zona protejata in care sunt permise 4 etaje. Tribunalul a suspendat autorizatia in septembrie 2020, la cererea Asociatiei Salvati Bucurestiul.

O a doua cerere de suspendare a fost respinsa (pentru ca opera deja o suspendare), iar beneficiarul si constructorul au fortat si au reinceput lucrarile. Am trimis Politia Locala si au oprit lucrarile, aplicand hotararea Tribunalului de suspendare a autorizatiei, care este in vigoare”, a scris, duminica, Nicusor Dan pe Facebook.

Am primit mesajul locatarilor care au semnalat reluarea unui abuz legat de disciplina in constructii si am actionat in…

Posted by Nicusor Dan on Sunday, 7 February 2021

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: