Nicusor Dan a dat-o afara din Primarie pe nasa de cununie a cuplului Firea-Pandele. Incepe dezmembrarea „Caracatitei”

politica

Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat miercuri ca  Alina Tarcevschi, director executiv adjunct la Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, a fost data afara. De asemenea, el a decis si inlocuirea lui Marius Coaje cu Edmond Niculusca in functia de director adjunct al Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic.

„Azi am decis schimbari in conducerea Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, subordonata Primariei Capitalei. Pleaca din functii Marius Coaje, director adjunct, si Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, in functia de director adjunct al acestei Administratii il voi numi pe Edmond Niculusca. El e fondatorul Asociatiei ARCEN si un om care s-a luptat mult in ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strans fonduri pentru renovarea Scolii Centrale si a organizat trasee culturale pentru cei care voiau sa descopere vechiul Bucuresti”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

In campania electorala, Nicusor Dan a dezvaluit ca Marius Coaje a fost condamnat penal pentru furt. ”Consilierul pentru infrastructura al Primarului General, Marius Coaja. Este totodata director adjunct al administratiei pentru consolidari. A fost condamnat cu suspendare pentru furt”, a spus Nicusor Dan pe 18 septembrie, prezentand „Caracatita lui Firea”.

De asemenea, Alina Tarcevschi este nasa de cununie a Gabrielei Firea.

Citeste si: „Caracatita”. Nasa cuplului Firea-Pandele lucreaza in Primaria Capitalei pe un salariu de peste 4.000 euro

Pe 18 noiembrie, Edmond Niculusca, director al Asociatiei Romane pentru Cultura, Educatie si Normalitate, anunta ca a fost numit consilier personal al primarului general al Capitalei, Nicusor Dan.

„Ultimii 12 ani i-am dedicat exclusiv luptei pentru patrimoniul Bucurestiului alaturi de o echipa extraordinara coagulata in jurul ARCEN si a zeci de colaboratori, experti si profesionisti. Am hotarat sa nu mai lupt de pe margine. In aceasta dimineata, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, m-a numit consilier personal pe probleme legate de consolidari, reducerea vulnerabilitatii seismice si, implicit, pe probleme de patrimoniu. E nevoie de noi, de munca si de solutiile noastre pentru acest oras. Ma voi dedica Bucurestiului pe care il iubesc, cu toata priceperea si responsabilitatea”, scria Niculusca pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: