Nicusor Dan a prezentat SONDAJUL pe Bucuresti. Rezultate uluitoare

politica

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei. Potrivit acestor date, Firea se claseaza pe primul loc, avand de doua ori mai mult fata de urmatorul clasat.

Iata rezultatele: Gabriela Firea (PSD) – 34%, Nicusor Dan (USB) 16%, Catalin Predoiu (PNL) 11%, Robert Turcescu (PMP) – 5%.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1000 de bucuresteni prin telefon, metoda CATI, si are o marja de eroare de plus/minus 3%, precizeaza hotnews.ro.

„Va aduc aminte povestea acestui sondaj, a inceput lunea trecuta acum 10 zile cu o propunere pe care dl Predoiu a facut-o aceea ca partidele de dreapta sa faca impreuna un sondaj de opinie iar candidatii mai slab cotati sa il sustina pe candidatul mai bine clasat astfel icnat acesta sa isi maximizeze sansele de a invinge PSD-ul in alegerile locale de duminica.

In urma cu patru zile, duminica, la TVR, am acceptat in parte aceasta provocare. in sensul ca am propsu dlui predoiu si pnl ca o casa internationala de sondaj sa faca un sondaj pe care sa il auditeze si usb si pnl. astfel incat sa iesim impreuna cu un saj iar publicul de dreapta sau anti psd sa voteze in cunostinta de cauza. initial in acea emisiune dl predoiu a acceptat chiar s-au itnalnit in acea noapte de duminica echipele si am agreat cateva aspecte.

PNL apoi a revenit si a spus ca nu face sondajul, daca eu nu vot accepta sa ma retrag in cazul in care eram candidatul mai slab cotat. Eu am anuntat de jumatate de an ca sub nicio forma nu ma retrag. In schimb am reiterat propunerea catre PNL sa facem acest sondaj printr-o casa internationala auditat de ambele partide. PNL a refuzat, noi am mers mai departe cu acest proiect, am lucrat cu firma TNS care este printre cele mai importante firme de sondaj”, a spus Nicusor Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: