Nicusor Dan a refuzat sa le dea autorizatie de protest in Piata Victoriei celor din transportori si agricultura: „Intregul transport ar fi fost blocat in Bucuresti”

news

Nicusor Dan, candidat unic, Bucuresti, PNL, USR, Forta Dreptei, PMP, REPER

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat marti ca a respins solicitarea de protest a transportatorilor si a fermierilor deoarece „nu este rezonabila”.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul precizeaza ca s-a solicitat ocuparea integrala, de vineri pana luni, a Pietei Victoriei si a strazilor adiacente, pentru 15.000 de masini si utilaje.

„Am respins solicitarea de protest a transportatorilor si a fermierilor pentru ca nu este rezonabila. Acestia au solicitat explicit ocuparea integrala de vineri pana luni a Pietei Victoriei si a strazilor adiacente, pentru 15.000 de masini si utilaje. Evident ca intregul transport ar fi fost blocat in Bucuresti.

Cel mai mare protest autorizat cu masini a avut loc in 2017. Cele 3.800 de autoturisme au fost dispuse atunci in Piata Victoriei si de-a lungul Bulevardului Kiseleff, dar fara blocarea circulatiei.

Dreptul la protest este consfintit de lege, insa fara perturbarea functionarii normale a drumurilor publice sau a transportului in comun. Vom aproba orice solicitare de protest care respecta legea, asa cum am facut si pana acum”, a subliniat primarul Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: