Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

news

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in biroul sau. Sediul PMB a ramas deschis pana la ora 24.00. Edilul a anuntat ca peste 1.000 de persoane au vizitat, in doar cateva ore, Primaria Municipiului Bucuresti care s-a alaturat astfel, pentru al patrulea an consecutiv, evenimentului „Noaptea Muzeelor”, conform news.ro.

Edilul general a anuntat ca peste 1.000 de persoane au vizitat in doar cateva ore Primaria Municipiului Bucuresti.

„Pana la ora 24.00, va asteptam sa luati parte la tururile ghidate ale cladirii, expozitii, concerte de muzica live, proiectii de filme istorice si instalatii participative. Toate acestea au loc atat in incinta cladirii, cat si in curtea interioara a sediului din bulevardul Regina Elisabeta nr 47”, a scris Nicusor Dan, sambata seara pe Facebook.

Primaria Capitalei s-a alaturat astfel evenimentului „Noaptea Muzeelor”, pentru al patrulea an consecutiv, cu un program complex care a cuprins tururi ghidate ale cladirii, expozitii, muzica live si proiectii de film. Toate acestea au avut loc atat in incinta palatului, cat si in curtea interioara a actualului sediu din bulevardul Regina Elisabeta nr 47.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: