Nicusor Dan, decizie de neimaginat pentru parlamentarii PSD si PNL. Niciun ales nu a mai facut asa ceva

politica

Nicusor Dan vrea sa fie liderul grupului parlamentar al USR si sa faca parte din Comisia de Administratie a Camerei Deputatilor, afirmand ca parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel si vor avea o atitudine responsabila fata de banul public.

„Asa cum am vorbit cu colegii mei, probabil ca o sa avem o persoana in Biroul Permanent. Nu imi doresc sa fiu eu. Eu imi doresc sa fiu lider de grup al USR. (…) Comisia de Administratie Publica este comisia in care mi-as dori sa fiu, daca ma lasa si colegii mei”, a declarat presedintele USR, Nicusor Dan, la Parlament, intrebat daca isi doreste o functie in conducerea Camerei Deputatilor.

Intrebat daca ii va obliga pe parlamentarii USR sa stea cu chirie, nu la hotel, Nicusor Dan a raspuns afirmativ.

„Da, o sa avem o atitudine rezonabila fata de banul public”, a spus Nicusor Dan, citat de Mediafax.

Presedintele USR a mai promis ca parlamentarii USR vor merge in teritoriu la fiecare sfarsit de saptamana. In plus, cetatenii vor ajunge in plen si la comisii de fiecare data cand vor dori.

„De cate ori o sa avem solicitari de la oameni care sa vrea sa vina in plen si in comisii, o sa ii aducem. Vrem sa invitam la toate comisiile de specialitate ale Parlamentului toti oamenii care au un cuvant de spus. O sa provocam noi dezbateri, ca sa rupem bariera intre clasa politica si societate”, a spus Nicusor Dan.

„Suntem sensibili la petitiile, doleantele pe care cetatenii le au catre noi. Vrem sa organizam la nivel central o comisie de solutionare a petitiilor – este mult mai productiv decat fiecare din judetul sau sa incerce sa inteleaga toate mecanismele administratiei.

Da, o sa primim tot felul de sesizari si o sa incercam sa le rezolvam”, a raspuns Nicusor Dan, intrebat ce va face cu birourile parlamentare din teritoriu, care sunt in mare parte inchise.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: