Nicusor Dan: „Exista o singura lupta in Romania, o lupta a unor oameni, de multe ori in minoritate. De a face din Romania un stat care functioneaza, un stat in care legea se respecta si nu un stat in care institutiile sunt pe persoana fizica”

politica

Nicusor Dan, PUZ, suspendate, anulate, mafia imobiliara, miliarde, politicieni locali

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca exista, in Romania, o singura lupta care conteaza, aceea de a recladi institutiile din Romania si de a face un stat care functioneaza, nu unul in care institutiile „sunt pe persoana fizica” si exista o lege „a bunului plac”.

Edilul Capitalei a fost prezent, sambata, la congresul Partidului Forta Dreptei, unde a sustinut un discurs.

„Este un singur lucru care conteaza cand esti in politica si este ceea ce vom fi intrebati fiecare dintre noi de copiii si nepotii nostri peste ani. Acel lucru este sa fii de partea corecta a istoriei, pentru ca, din ’89 pana azi, exista o singura lupta in Romania, o lupta a unor oameni, de multe ori in minoritate – si in Piata Universitatii si in ’96 la Conventia Democratica si in 2013 la Rosia Montana parea ca suntem in minoritate – o lupta de recladi institutiile in Romania si de a face din Romania un stat care functioneaza, un stat in care legea se respecta si nu un stat in care institutiile sunt pe persoana fizica si exista o lege a bunului plac. Asta e singura lupta care conteaza, o lupta care a inceput in ’89 si va mai dura”, a declarat Nicusor Dan.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: