Nicusor Dan: „Exista riscul ca Piedone cu gasca lui de interlopi sa castige”. Piedone, reactie virulenta: „Cersetorule!”

politica

Reactie virulenta a lui Cristian Popescu Piedone dupa ce Nicusor Dan a lansat un apel la donatii pentru campania sa electorala. Dan a spus ca „exista riscul ca Piedone cu gasca lui de interlopi sa castige”.

„Oricat ar parea de ireal, exista riscul ca Piedone cu gasca lui de interlopi sa castige”, a spus Nicusor Dam intr-o inregistrare video.

Piedone a reactionat virulent, avand o postare plina de invective la adresa primarului general.

„ZIUA CERSETORILOR! Sau… CUM VREA POMANAGIUL SA FACA AVERE DIN POMANA PUBLICA! INTR-O TARA NECONDUSA DE VIRGILI, AR TREBUI SA DAI CU SUBSEMNATUL ! CERSETORIA, in Romania NOASTRA pe care o desconsiderati de la religie si pana la cetatean, ESTE INTERZISA! Simti ca pierzi, si vrei sa mai aduni ceva in tescherea?

NU-TI AJUNGE… CAT/CATE… ? CAT AI NEVOIE? CAT TREBUIE SA-TI DONEZE FIECARE OM BUN DIN BUCURESTI, CA SA PLECI… hm… departe?
OBSERV CA DOI DINTRE DONATORI AU PRIMIT DEJA CONTRACTE PE BANI PUBLICI, IMPECABILULE!!!!

Sper ca in mandatul virgililor… sa existe DNA! Sper sa le povestesti dimineata la cafea… CA ESTI IMACULAT. Apropo: parca tot asa ai primit 500.000 de euro cadou, nu? Din donatii? Ca… asa ai scris in declaratia de avere, IMACULATULE!!! CERI DATELE DIN BULETINE? Serios? DE CE ITI TREBUIE ADRESE, SERII DE BULETIN, CNP-uri? Pentru asediu ELECTORAL cu sms-uri care te lauda ca pe ultimul samaritean? Ti-e frica!

Ultimul sondaj v-a golit punga si ai trecut la cersit? Pai… MINCIUNA ELECTORALA TELEVIZATA… COSTA! Ca si aia au salarii, curent, gaze, apa, salariati… taxe… etc! Cat a fost nota la ultimul sondaj, cersetorule? Plateste USR? Sau plateste Sica Mandolina? Ca alt reper… n-am!

Ca… TREI PARTIDE TE SUSTIN SI TE FINANTEAZA, INDEPENDENTULE!!!! SPUI CA ROMANII CARE MA SUSTIN SUNT INTERLOPI? Si mamaia Maria de la taraba din colt, Rahova cu Ferentari ma va vota! De ce o faci interlopa? Si familia lui nea Fane din Sebastian ma voteaza! De ce ii faci interlopi?

Ai lenevit trei ani si jumatate si acum esti DISPERAT SA RAMAI IN SERVICIU? Din tot ce ai promis, N-AI REALIZAT ABSOLUT NIMIC! De acum, nu esti DOAR AROGANT, SI LENES! Esti CERSETOR, PACALITOR SI SMECHER!”, a sustinut Piedone.

Insa, in declaratie de avere oficiala a lui Nicusor Dan nu apare nicio suma de 500.000 de euro, asa cum sustine Piedone.

Un amplu sondaj realizat de AtlasIntel,  la comanda Digi24, arata ca Nicusor Dan ar castiga alegerile pentru Primaria Capitalei, daca duminica viitoare ar avea loc scrutinul. Nicusor Dan ar obtine 37,1% din voturi pentru Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, 30%, iar candidatul PSD-PNL, medicul Catalin Cirstoiu, 17,4%.

Intentii de vot pentru candidatii la Primaria Capitalei:

Nicusor Dan (Alianta Dreapta Unita) – 37,1%
Cristian Popescu Piedone (PUSL) – 30%
Catalin Cirstoiu (PSD-PNL) – 17,4%
Mihai Enache (AUR) – 4,9%

Sondajul mai arata ca, in functie de nivelul de studii, Piedone obtine 59,4% din voturi de la cei care au doar studii primare, in timp ce Nicusor Dan obtine aproape 47,3% din voturi de la cei cu studii superioare.

Intrebati cine a fost cel mai bun primar al Bucurestiului dupa 1989, 27,5% dintre bucuresteni au raspuns Nicusor Dan. Locul doi este ocupat de Gabriela Firea, cu 23,3%, iar locul trei de Traian Basescu cu 18,6%.

Intentii de vot pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB):

PSD-PNL – 36%
Alianta Dreapta Unita (USR, Forta Dreptei si PMP) – 29,5%
AUR – 8,4%
PUSL (partidul lui Cristian Popescu Piedone) – 5,7%
SOS Romania (partidul Dianei Sosoaca) – 2,5 %
REPER – 2,4%

Sondajul AtlasIntel a fost realizat in perioada 5-8 aprilie, pe un esantion de 1.092 de persoane si masoara intentiile de vot pentru Nicusor Dan, Catalin Cirstoiu, Cristian Popescu Piedone si Marian Enache (AUR), candidatii inscrisi pentru Primaria Bucuresti la alegerile din 9 iunie.

AtlasIntel a fost cea mai precisa casa de sondare din Statele Unite ale Americii, la alegerile din 2020, precizeaza Digi24.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: