Nicusor Dan ii asigura pe bucuresteni ca lucrarile la Podul Grant sunt in grafic, iar circulatia va fi reluata in martie 2024

news

Nicusor Dan, Podul Grant, lucrari, martie 2024, asigurari

Primarul general, Nicusor Dan, a declarat joi ca lucrarile la Podul Grant se desfasoara in graficul asumat, astfel incat in luna martie se va drumul la circulatie.

„Suntem in graficul pe care ni l-am asumat. Am spus ca in martie o sa dam drumul la circulatia pe pod si o sa ramana lucrari de consolidare la picioarele podului, care nu afecteaza circulatia. Suntem in acest grafic. Am primit poze chiar azi de la lucrarile de acolo. S-a decopertat tot, s-a dus la nivel betonul care trebuie sa fie sub hidroizolatie. S-a pus hidroizolatia sub linia de tramvai si se lucreaza la cuva liniei de tramvai si la partile exterioare, care sunt mai simple. Deci, pe lucrarile la Podul Grant suntem in graficul pe care l-am asumat. O noutate este ca de maine va circula tramvaiul 25, pe Bulevardul Timisoara. Pana acum era un autobuz, pentru ca am lucrat la termie – era risc mare de avarii. Tramvaiul 25 o sa mai ia din presiune, pentru ca e un tramvai care circula bine”, a afirmat Nicusor Dan, citat de Agerpres.

Primarul general a apreciat ca lucrarile vor fi „intr-o mica masura” afectate de evolutia vremii, reamintind ca nu pot fi realizate anumite operatiuni sub temperatura de zero grade si nici atunci cand ploua sau ninge. Pe de alta parte, edilul general a estimat ca aceste perioade vor dura doar cateva zile.

„Termenul de martie nu este pus in discutie”, a spus el.

La mijlocul lunii octombrie, Nicusor Dan declara ca lucrarile de la Podul Grant cel mai probabil vor fi finalizate in luna martie a anului viitor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: