Nicusor Dan il face de ras pe Victor Ponta: „Iata ce PROSTII a dezvoltat, trebuie aduse la cunostinta voastra”

actualitate

Liderul USR, Nicusor Dan, tine sa le arate fanilor sai de pe Facebook ce „prostii” a putut sa spuna Victor Ponta despre cum isi strange USR semnaturile necesare pentru candidatura la parlamentare.

Ponta a declarat recent ca USR este o creatie a „sistemului”, fiind ajutat de „servicii”sa stranga semnaturi.

„Victor Ponta a dezvoltat o teorie conspirationista despre Uniunea Salvati Romania pe care a tinut neaparat sa o exprime public intr-un interviu. Pe scurt, Ponta crede ca oamenii serviciilor au strans bani si semnaturi pentru USR pentru a asigura voturi pentru PNL. O teorie ridicola si o insulta la adresa voastra.

Asemenea prostii nu merita sa fie mult comentate, ci doar aduse la cunostinta voastra, a zecilor de mii de oameni care au facut eforturi incredibile, cu buna credinta, sa ajute cu timpul, semnatura sau banii lor USR si orice alte partide noi democratice sau miscari civice, pentru a trai intr-o tara mai buna. Cu alte cuvinte, Ponta va spune ca nu existati, nu ati strans semnaturi, nu ati donat din banii vostri si nu ati stat 12 ore la cozile de la ambasade la alegerile prezidentiale din 2014”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: