Nicusor Dan, incident pe strada din cauza lui Soros. PLUS: „Ii vom actiona in judecata pe Ponta Viorel Victor si Ghita Sebastian Aurelian” – VIDEO

politica

Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat ca i-a dat in judecata pe Victor Ponta si pe Sebastian Ghita pentru campania de calomnii privind legaturi intre USR si George Soros. 

De altfel, chiar inainte de a ajunge la tribunal pentru a depune actiunea, Nicusor Dan a fost apostrofat de un trecator, care l-a intrebat „da’ domnu’ George ce mai face?”.

„In urma repetatelor calomnii la care am fost supusi, depunem azi la Tribunalul Bucuresti o actiune impotriva lui Ponta Viorel Victor si o actiune impotriva lui Ghita Sebastian Aurelian, pentru repetatele calomnii pe care le-au adus USR si mie personal si cerem suma de 500 mii lei daune morale, prejudicii de imagine. Este vorba de aceasta campanie infama cum ca suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte si de anii ’50. Vor urma si altii, pentru ca desi la inceput am luat in ras aceasta chestiune, ea pare ca ne afecteaza imaginea si este normal ca intr-o societate democratica cine greseste sa plateasca”, a spus Nicusor Dan pe treptele tribunalului.

El a avertizat ca orice persoane care va face aceasta acuzatie va fi de asemenea dusa in instanta.

„Propaganda mincinoasa ca USR ar fi fost creat de Soros, ce aminteste de isteria ceausista cu agenturile straine, a adus atingere imaginii mele si a USR. De aceea astazi ma adresez instantei de judecata. Cei care au raspandit aceasta minciuna trebuie sa poarte o responsabilitate juridica pentru calomnii si neadevaruri”, a mai spus liderul USR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: