Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

politica

Nicusor Dan, podul Grant, finalizare, martie

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca prioritate sa-si cumpere o casa. ”A sotiei ar fi, dar acum, ca am intrat in campanie electorala, se iarta totul”, a spus Nicusor Dan la Prima TV. Primarul general, fost olimpic la matematica, sustine ca e relaxat in privinta situatiei sale financiare. ”Daca vreodata voi fi in dificultate, voi avea posibilitatea sa merg intr-o scoala occidentala, sa predau acolo, sa-mi revin”, a explicat Nicusor Dan.

Primarul general Nicusor Dan a fost intrebat, in emisiunea Insider politic, difuzata sambata la Prima TV, de ce prefera sa stea cu chirie si nu a facut un credit pentru o locuinta.

”Am facut un credit, pe care inca il mai platesc, pentru terenul de la Predeal. Am facut-o ca pe o investitie, in 2007-2008”, a spus Nicusor Dan. Intrebat daca a fost o investitie buna, Nicusor Dan a raspuns: ”Cred ca am mers proportional cu cresterea economica, nici buna, nici proasta”.

Primarul general, fost olimpic la matematica, sustine ca, in cazul in care va avea dificultati materiale, are posibilitatea sa predea intr-o scoala occidentala.

”Sunt relaxat in privinta situatiei mele financiare, daca vreodata voi fi in dificultate, voi avea posibilitatea sa merg intr-o scoala occidentala, sa predau acolo, sa-mi revin. N-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”, a explicat primarul general.

Intrebat daca achizitia unei case se numara printre prioritatile sale, Nicusor Dan a raspuns: „Nu e o prioritate. A sotiei ar fi, dar acum, ca am intrat in campanie electorala, se iarta totul”.

Intrebat ce gateste de Paste, primarul general a raspuns: ”A venit mama soacra la noi si ne gateste miel, drob, tot ce vrem noi. De obicei mergem la Fagaras si Vaslui cateva zile de Paste, dar anul acesta, fiind campanie electorala, stam aici, in familie, cuminti. Sambata, pe 4 mai, imi propun sa merg la teatru cu copiii. E o premiera la Teatrul Ion Creanga, pe care tocmai l-am redeschis”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: