Nicusor Dan o pune iar la punct pe Firea: „A cheltuit banii intr-o orgie de targuri, festivaluri si reclame din banii primariei, lasandu-ne in imposibilitatea de a finanta astfel de proiecte sociale”

politica

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, are o reactie acida dupa ce s-a trezit cu o adresa emisa de ministrul Familiei, Gabriela Firea, prin care ii cerea sa spuna ce se intampla cu „stimulentele” pentru tinerii casatoriti.

„Am primit o solicitare din partea prefectului Capitalei pentru a raspunde unei adrese de la Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, condus de Gabriela Firea, cu privire la stimulentul financiar pentru constituirea familiilor in plan local, adica pentru tinerii bucuresteni care se casatoresc.

In cazul in care fostul primar si actualul ministru a uitat, ii reamintesc ca ne-a lasat un buget cocosat de datorii si ca ne-a luat un an de zile ca sa stabilizam cat de cat primaria, esalonand, reesalonand si platind aceste datorii. Banii pentru acest stimulent, cat si pentru alte proiecte sociale, au fost cheltuiti in avans de Gabriela Firea intr-o orgie de targuri, festivaluri si reclame din banii primariei, lasandu-ne in imposibilitatea de a finanta astfel de proiecte sociale, oricat ne-am fi dorit.

Daca insa ministrul Firea tinea cu adevarat la acest proiect, avea sansa sa-l puna in practica la o scara mult mai mare. Nu e tarziu nici acum, asa ca o invit pe Gabriela Firea, ministru al Familiei si lider important in PSD, sa lanseze la nivel national, cu bani de la Guvern, stimulentul financiar pentru constituirea familiilor, cu acelasi cuantum de la nivelul Capitalei. Asta ar arata ca ii pasa de acest subiect si ca aceasta idee n-a fost doar o incercare de a lua ochii bucurestenilor”, a transmis Nicusor Dan pe Facebook.

Firea a anuntat deja ca intentioneaza sa candideze din nou la alegerile pentru functia de primar al Capitalei. Ea nu si-a acceptat nici acum infrangerea, sustinand ca a fost „furata” la alegeri.

Mai mult despre: ,

Comentarii: