Nicusor Dan, replica acida pentru Cirstoiu dupa ce a fost acuzat de „lene”: „Concursul de metafore mai tarziu. Deocamdata sa vedem proiecte pentru Bucuresti”

politica

Nicusor Dan, PUZ, suspendate, anulate, mafia imobiliara, miliarde, politicieni locali

Primarul Capitalei Nicusor Dan i-a transmis candidatului coalitiei PSD-PNL la PMB, Catalin Cirstoiu, in contextul in care medicul a spus ca edilul general are „diagnostice multiple ale unei singure patologii – lenea”, ca deocamdata sa vedem proiectele pentru Bucuresti”, iar „concursul de metafore, mai tarziu”.

„Concursul de metafore mai tarziu. Deocamdata sa vedem proiecte pentru Bucuresti”, a afirmat Nicusor Dan, intrebat despre faptul ca medicul si candidatul PSD si PNL la Primaria Capitalei Catalin Cirstoiu a spus ca primarul general are diagnostice multiple ale unei singure patologii si anume „lenea”, intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri pe pe Bulevardul I.C. Bratianu din Capitala.

Candidatul PSD – PNL la Primaria Municipiului Bucuresti Catalin Cirstoiu a declarat, marti la conferinta de alegeri de la PSD Bucuresti, ca Nicusor Dan are „diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea” si a adaugat ca, in anul 2024, cand ar trebui sa se vorbeasca despre smart city, in Bucuresti sunt discutate„lucruri primare”, precum traficul si apa calda.

„Daca acum doua saptamani credeam ca are un singur diagnostic cu multiple patologii, Nicusor Dan, azi, aflu ca de fapt sunt diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea. Asta e in Primaria Capitalei. Problema majora e ca pentru lene nu exista pastile. Si atunci va trebui sa ne imaginam noi toate acele tratamente care sa modifice ceea ce determina lenea, pentru ca, dincolo de orice, orasul, ca si corpul uman, are un cap. Acolo e creierul. Creierul e Primaria Generala a Capitalei”, le-a spus el, marti, social-democratilor.

Medicul Cirstoiu a mai precizat ca, in ultimii patru ani, Bucurestiul „a stat in loc” si l-a acuzat pe Nicusor Dan ca nu i-a ascultat pe primarii de sector, ca nu le-a promovat initiativele si ca a „blocat proiecte deja incepute” si care ar fi rezolvat multe probleme.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: