news

Nicusor Dan, sincer: „In 2 luni remediem si gropile. Am preluat un mandat cu datorii curente de 3 miliarde de lei”

Primarul general Nicusor Dan a declarat, miercuri, ca exista intarzieri la amenajarea parcurilor, realizarea deratizarii si dezinsectiei si repararea gropilor din asfalt din cauza ca Primaria a avut datorii foarte mari. ”Nu este un mandat obisnuit cel pe care l-am preluat”, a afirmat primarul.

”Nu este un mandat obisnuit cel pe care l-am preluat. Am preluat un mandat cu datorii curente de 3 miliarde de lei – cat metroul din Drumul Taberei. Trebuia sa platim acesti bani pe loc (…) nu a fost un mandat oarecare si am fost obligati sa taiem costuri, si acolo unde am fi vrut si acolo unde nu am fi vrut. Banii pe care nu-am avut in martie ii avem acum”, a declarat, miercuri, Nicusor Dan intr-o conferinta de presa, referindu-se la acuzatiile care i se aduc ca exista intarzieri la amenajarea parcurilor si realizarea deratizarii si dezinsectiei.

„Banii pe care nu i-am avut in martie ii avem acum”, a precizat  Nicusor Dan.

El a spus ca operatiunea de cosire a ierbii din parcuri a inceput si a estimat ca va fi gata in doua saptamani, dupa care vor urma spatiile verzi publice.

„Operatiunea de cosire a ierbii din parcuri a inceput. Estimez ca undeva in doua saptamani o sa fim gata in parcuri si, dupa aceea, urmeaza si spatiile verzi publice. Pe gropile din asfalt am alocat o suma consistenta in bugetul pe care l-am votat in urma cu cateva saptamani. Imediat ce contractul este semnat, imediat ce vremea ne permite, o sa incepem sa actionam pe segmentul acesta. Undeva in doua luni estimez ca o sa fim bine cu strazile, cu remedierea gropilor din asfalt. In ce priveste actiunea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare DDD – adica tantari, capuse si soareci, sobolani – in precedenta sedinta de consiliu am aprobat planul de actiune. Avem pregatite utilajele. Imediat ce vremea ne-o permite, incepem sa stropim. Nu putem sa facem asta cand ploua, pentru ca e inutil”, a mai spus Nicusor Dan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: nicusor dan

Recent Posts

Romania, 3-0 in meciul cu Ucraina. Video cu momentul primului gol. Zeci de mii de romani sunt pe stadion

Primul gol al echipei Romaniei in meciul cu echipa Ucrainei a fost marcat de Nicolae…

2 ore ago

Elena Lasconi vrea sa rupa alianta cu PMP si Forta Dreptei. Iulian Bulai: „Ma bucur, ADU a insemnat o decizie gresita”

Alianta Dreapta Unita (ADU) a insemnat o decizie gresita din multe motive, a declarat, luni,…

O oră ago

Parlamentarii au renuntat la munca pentru a se uita la meciul Romania-Ucraina: „Programul de lucru pentru astazi se opreste aici”

Plenul Camerei Deputatilor a fost suspendat, luni, cu 20 de minute mai devreme fata de…

2 ore ago

Ana Birchall va candida la Presedintia Romaniei. Ea a avut pozitii dure fata de Gabriela Firea si Florin Iordache dupa ce a fost exclusa din PSD

Ana Birchall, fost ministru PSD al Justitiei, isi va depune candidatura la Presedintia Romaniei, au…

2 ore ago