„Nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca are un mandat de executare”. Fugarii Sebi Ghita, Mazare si Udrea nu vor scapa. Mesaj transant al lui Augustin Lazar

news

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, are un mesaj transant pentru celebrii fugari care au disparut recent din Romania: „nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca are un mandat de executare, chiar daca se afla la mii de kilometri de Romania”.

„Nimeni, daca pleaca undeva, nimeni nu se poate asigura ca a scapat de a raspunde penal, de a executa o pedeapsa care a fost data de o instanta din Romania. Nu are unde sa fuga. Vedeti ca traim intr-o lume foarte globalizata, in care exista o cooperare judiciara internationala formidabila, in care cererile de comisie rogatorie se trimit pe net, imediat, mandatele de executare a pedepselor sunt comunicate instant la autoritatea judiciara competenta. Exista cooperare intre toate organele judiciare din lume, nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca are un mandat de executare, chiar daca se afla la mii de kilometri de Romania”, a declarat Lazar intr-un interviu pentru Digi24.

Recent, dupa fuga lui Sebastian Ghita si Radu Mazare, a plecat din tara si Elena Udrea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: