Nimeni nu vrea sa aiba de a face cu Firea: „EXCLUD categoric orice colaborare cu PSD”

politica

Dupa anuntul lui Moise Guran, conform caruia va vota la alegerile din Bucuresti impotriva PSD, si candidatul USB Nicusor Dan spune ca nu doreste sa aiba de a face cu Gabriela Firea.

Intr-un interviu acordat pentru Adevarul, Nicusor Dan spune ca „exclude categoric” sa fie viceprimar daca Gabriela Firea va castiga alegerile.

„O exclud categoric. Socrul domnului Predoiu are contract cu Primaria lui Oprescu. Este totusi o dovada de tupeu sa acuzi pe cineva ca are legaturi cu PSD, cand tu ai legaturi. In ipoteza in care nu castigam, eu voi fi consilier general si nu voi fi viceprimarul in mandatul doamnei Firea”, a spus Nicusor Dan pentru Adevarul.

Marti, candidatul USB l-a acuzat pe Catalin Predoiu ca are interese personale in Primaria Bucuresti.

”Alegatorii care nu vor ca PSD sa castige Bucurestiul trebuie sa stie ca eu nu l-am atacat niciodata pe Catalin Predoiu. El face asta de cand a intrat in campania electorala. Ultima lui acuzatie, privind o eventuala intelegere intre mine si Gabriela Firea, este o minciuna ordinara. Am spus de multe ori ca nu voi face nicio intelegere cu PSD, cel mai corupt partid din Romania. Mi-am dorit sa ajung la o forma de intelegere cu PNL, pentru a unifica voturile de Dreapta, dar Catalin Predoiu este principalul obstacol in calea oricarei colaborari.

Candidatura lui nu este una dezinteresata. Potrivit unui raport al Curtii de Conturi, firma de avocatura a socrului lui Catalin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primaria Capitalei semnate in mandatul lui Sorin Oprescu, contracte care ‘actioneaza tocmai impotriva interesului municipiului Bucuresti”’, a postat Nicusor Dan marti pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: