„Nimeni sa nu mai urce in urmatorul metrou”. Incident grav la Universitate, Metrorex reactioneaza cu agresivitate – Video

news

Un barbat de 47 de ani a fost ranit, vineri seara, in statia de metrou de la Universitate, de un geam care i-a cazut in cap.

”La statia de metrou Universitate, un barbat 47 de ani, aflat in zona scarilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de constructie cazute din plafon”, a transmis, vineri seara, ISU Bucuresti-Ilfov.

Sursa citata a precizat ca la fata locului a intervenit un echipaj SMURD, iar barbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, in stare de constienta.

Iulia Rugina, martor al acestui incident, a relatat ce s=a intamplat si cat de agresiv au intervenir reprezentantii Metrorex.

„Azi, in jurul orei 17,00, am coborat scarile rulante din statia de metrou Piata Universitatii, ca de atatea alte ori. Cu cateva minute inainte, un domn coborase aceleasi scari, exact in momentul in care o bucata din plafonul de sticla s-a desprins si l-a lovit in cap. Faptul ca purta sapca inteleg ca i-a salvat viata. Poate ca asta nu e o stire, accidente se intampla des.

Pentru mine stirea e ca reprezentatii Metrorex au ales sa musamalizeze totul rapid, pe loc, chirurgical. Nu s-a intamplat nimic, se matura cioburile, nu aveti voie sa filmati. “Pana la urma nu faceti nimic daca filmati”.

Ba da, doamna reprezentant al Metrorex, fac ceva. Spun, semnalez, fac scandal, nu ma urc in urmatorul metrou, prefacandu-ma ca nu s-a intamplat nimic. S-a intamplat ceva foarte grav azi, iar daca problema Metrorex e ca de ce vorbim despre asta, lucrurile sunt cu atat mai grave.

Mi-as dori ca toata lumea din jurul meu sa reactioneze ca cele doua adolescente care inteleg ca au fost cele care au sunat la 112 (dupa ce li s-a spus ca e OK, nu e nevoie, se rezolva) si mi-as dori sa traiesc intr-o tara in care nimeni nu se mai urca in urmatorul metrou pana cand lucrurile nu sunt rezolvate.

* am ascuns in video identitatea victimei din respect pentru incidentul prin care tocmai a trecut si pentru decizia sa de a nu depune plangere (cu care nu sunt DELOC de acord), dar as merge pana in panzele albe pentru ca oamenii care actioneaza ca doamna din video si toti cei responsabili sa plateasca pentru indiferenta, indolenta si lipsa totala de empatie pentru cei din jur.

As vrea sa nu se mai suie nimeni in urmatorul metrou pana nu e curatenie in statie”, a relatat Iulia Rugina.

Metrorex a precizat ca a demarat o ancheta.

”Metrorex informeaza ca astazi, la ora 16:53, in statia de metrou Universitate, in timpul accesului dinspre Pasajul Universitate catre peron, un calator a fost accidentat de un geam cazut din plafonul tavanului. Echipajul SMURD a sosit imediat la fata locului pentru a acorda primul ajutor. Calatorul accidentat a fost gasit in stare constienta, cu o plaga usoara la nivelul capului si a fost transportat la Spitalul Universitar. In urma acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex se va constitui o comisie care va stabili imprejurarile ce au condus la producerea evenimentului”, a transmis Metrorex.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: