„Nimicule, esti un nimic!”. Momentul in care un barbat este lovit peste gura de pesedisti la mitingul PSD de la Iasi – Video

politica

Jurnalistii de la Recorder au surprins momentul in care un barbat este agresat de pesedisti in momerntul in care striga „Nimicule!” in fata scenei pe care Liviu Dragnea isi sustinea discursul.

„Nimicule, esti un nimic”, striga barbatul de mai multe ori. Mai multi pesedisti il imbrancesc, iar unul dintre ei il loveste peste gura. Un alt pesedist masiv il impinge pe protestatar, incercand sa-l dea afara.

Vezi video de la minutul 11.30:

Liviu Dragnea a fost huiduit de mai multe ori in timpul discursului pe care l-a sustinut la mitingul PSD de la Iasi. ”Unii derbedei umbla pe langa scena, sunt platiti. Platiti bine, ce-i drept. Suntem azi la putere fiindca asa au hotarat alegerile, pentru ca romanii apreciaza mai mult ceea ce facem noi, nu ce fac cei din Opozitie. Vreti sa renuntam la toate astea, cat suntem noi de multi, pentru 2-3 care tipa aici, langa noi? Vreti sa mergem inainte, sa le aratam asta celor fara tara si fara Dumnezeu?”, a spus Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: