„Niste tampiti”. Iesire violenta a lui Dragnea la adresa a doi cunoscuti jurnalisti

politica

Presedintele PSD i-a catalogat drept „tampiti” pe care care au facut publica informatia potrivit careia referendumul ar fi fost un test pentru liderul PSD, iar in cazul unui succes ar fi deschis drumul spre candidatura lui Dragnea la prezidentiale.

„Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false si apoi discutam ar fi putut fi adevarat daca…”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus, intrebat daca PSD s-a implicat in mobilizarea populatiei pentru votul la referendum: „Spuneti ca asta este capacitatea PSD de a aduce oamenii la vot? 3,9 milioane? Pai daca PSD a adus 3,9 milioane la vot, in decembrie 2016, am avut 3,2 milioane. Asta e rationamentul dumneavoastra”.

Publicatia G4Media a scris ca, in contextul referendumului, ar fi fost pregatit un sondaj de opinie care sa arate cresterea PSD in sondaje la peste 40% si a increderii in Liviu Dragnea. In aceste conditii, lideri din partid ar fi urmat sa-i ceara lui Liviu Dragnea sa candideze la presedintie. Articolul era semnat de Dan Tapalaga si Cristian Pantazi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: