Noaptea cutitelor lungi. Detalii despre intalnirea de azi-noapte, in care Dragnea i-a cerut demisia lui Grindeanu

politica

Mai multi lideri PSD in frunte cu Liviu Dragnea l-au convocat luni noapte pe Sorin Grindeanu la sediul PSD Baneasa unde i-au solicitat imperios sa isi prezinte demisia. Grindeanu a refuzat, astfel incat conducerea PSD are in vedere mai multe scenarii pentru a-si da jos premierul.

Liviu Dragnea a avut o intalnire secreta cu Sorin Grindeanu si alti cativa lideri ai PSD la sediul PSD din Baneasa, informeaza Stirile TVR. Premierul ar fi refuzat sa isi dea demisia si i-a transmis sefului sau pe linie de partid ca e nevoie de stabilitate si sa continue masurile asumate prin programul de guvernare.

Intalnirea a avut loc tarziu in noapte, la sediul PSD din Baneasa. Atunci liderul PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu si nu ar fi prima oara cand a facut acest lucru. In opinia lui Sorin Grindeanu, schimbarea Guvernului ar duce la o criza politica. Insa, liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca atunci cand romanii au votat, au votat un program de guvernare si nu o persoana si schimbarea Guvernului nu ar duce la o criza politica.

In contextul refuzului premierului de a-si da demisia, exista mai multe scenarii vehiculate in PSD: unul ar fi acela de a cere demisia mai multor ministri din Cabinetul Grindeanu, fortandu-l pe premier sa faca acelasi lucru. Mai exista posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva propriului guvern – varianta putin probabila, dupa spusele presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: