Noaptea mintii. Propaganda PSD i-a gasit si lui Iohannis o „gafa de protocol” si il compara cu Dancila – Video

news

Mai multe publicatii si televiziuni pro-PSD au catalogat drept „gafa de protocol” un moment de ezitare al lui Klaus Iohannis in timpul ceremoniei de primire la palatul prezidential din Roma, motiv pentru care presedintele a fost comparat cu celebra gafeuza Viorica Dancila.

Antena 3, DC News, stiripesurse.ro, sputnik.md si alte publicatii din corul de propaganda al PSD s-au grabit sa eticheteze drept gafa o scurta ezitare a lui Iohannis in timpul vizitei de la Roma. Mihai Gadea s-a grabit sa comenteze imaginile in emisiunea sa, facand o comparatie cu gafele lui Dancila.

„Vreau sa fiu foarte corect. Eu cred ca astfel de lucruri in astfel de momente pot exista – nu e nicio nenorocire, l-am vazut si pe presedintele SUA. Ce cred eu ca este foarte important de spus este ca modul in care propaganda securitatii incearca sa vaneze orice fel de eroare a primului ministru incercand sa creeze o imagine de dezastru absolut nu este corecta uitandu-ne ca si altii fac erori”, a declarat Mihai Gadea.

Reamintim ca Viorica Dancila a incurcat denumirile unor capitale sau a uitat numele unor premieri in timpul vizitelor sale oficiale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: