Noi acuzatii privind fraude masive la votul de duminica, cum a fost furat REPER. Deputata: „Este o frauda atat de evidenta incat nu mai are nevoie de niciun alt comentariu”

politica

Oana Cambera

Deputatul  Oana Cambera atrage atentia asupra unei fraude din judetul Ilfov, unde voturile ei si ale familiei ei pentru REPER au fost furate.

„Sectia 282 Scoala Gimnaziala, Tunari, Ilfov unde am votat impreuna cu familia pentru alegerile europarlamentare are inregistrate pe Procesul Verbal ZERO voturi pentru Partidul REPER.

Este o frauda atat de evidenta incat nu mai are nevoie de niciun alt comentariu.

Am formulat cerere de renumarare catre Biroul Electoral Local Tunari, astept raspuns si iau in considerare demararea unor proceduri penale. Am primit sesizari de la mai multe persoane care nu isi regasesc votul.

In comentarii link catre site-ul unde puteti verifica rezultatul alegerilor, selectand tipul de scrutin, judetul si sectia. In cazul in care si voi va regasiti la o sectie cu zero voturi, va rog sa imi scrieti in privat”, a transmis Cambera.

Conform numaratorii oficiale de pana acum, REPER nu a atins pragul de 5%, fiind cotat intre 3 si 4%.

„In primul rand vreau sa va multumesc tuturor celor care ati votat echipa REPER, la locale si europarlamentare. Fiecare vot si mesaj primit in aceste saptamani conteaza mult pentru mine, pentru ca a fost unul pentru seriozitate dupa o campanie facuta fara populism.
Multumesc intregii echipe REPER, membrilor din toata tara, voluntarilor care si-au luat din timp si au depus mari eforturi sa ne ajute, dar si donatorilor. A fost o campanie grea. Nu am avut si nu avem banii partidelor mari, nu am avut retelele lor si nici nu am recurs la metode ilegale, cum am vazut in multe cazuri.
Cele peste 300.000 de voturi primite la europarlamentare nu sunt putine in conditii normale, insa comasarea a crescut prezenta si, fara sa avem inca cifre oficiale finale, cifrele arata ca nu am trecut pragul electoral.
Scorul national este un esec pentru noi, dar si pentru toata miscarea de modernizare a Romaniei si este un mesaj si un dus rece pe care il primesc cu toata responsabilitatea.
Sunt multe decizii din trecut care ne-au adus aici, orgolii, semnale prost intelese. De aceea, cred ca dupa ce avem rezultatele finale, trebuie sa judecam si sa actionam pe baza lectiilor invatate si a mesajului transmis de alegatori, iar cei care au energia si validarea oamenilor, sa incerce rapid reconstructia opozitiei centrist-liberale, fara egouri si fantomele trecutului.
Sunt optimist ca o reconstructie are o baza solida. Nicusor Dan a castigat Bucurestiul, Dominic Fritz a fost reconfirmat la Timisoara. In foarte multe orase, scorul cumulat al REPER, USR si al celor doi independenti trece de 25-30%. Este o baza solida.
De aici se poate construi o alternativa la PSD-PNL si la extremism si cred ca inca este timp pentru un rezultat bun la parlamentare si prezidentiale, daca se incepe rapid aceasta reconstructie.
Eu imi voi lua un timp de reflectie asumandu-mi neindeplinirea unui obiectiv ambitios. Dar imi doresc ca toti cei care au muncit si cei care s-au mobilizat in aceasta campanie sa nu-si piarda speranta. Au convins intr-un timp foarte scurt multi oameni si trebuie sa continuie sa creada in idealurile, valorile si principiile pe care le sustin”, a anuntat Ciolos, luni.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: