Noi dezvaluiri uimitoare despre Grindeanu. Cartea premierului e de negasit: „In schimb, am gasit falsuri si editura unui ofiter de Militie”

news

Jurnalistii de la Press One au cautat editura despre care se spune ca ar fi publicat cartea scrisa de Sorin Grindeanu, „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”.

Editura Ionescu are sediul la Caransebes – orasul natal al lui Sorin Grindeanu, scriu jurnalistii, intr-un amplu material titrat „Am mers la Caransebes sa cautam cartea premierului. Am gasit falsuri si editura unui ofiter de Militie”.

3

Proprietarul editurii Ionescu, Adrian Ionescu, a absolvit Dreptul si a fost ofiter de Militie pana in aprilie 1983, iar la acel moment a fost primit in Baroul Caras-Severin. Dupa revolutie, in 1991, Adrian Ionescu Senior si-a deschis o firma pe nume City Trading SRL, cu sediul social in casa socrilor sai. Pe aceasta firma figura editura Ionescu.

Ultimul raport financiar disponibil la Registrul Comertului dateaza din 2002, anul cand se presupune ca a aparut cartea „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”. La acea data, editura Ionescu avea 4 angajati, niciun profit si datorii de peste 60.000 lei, precizeaza jurnalistii de la Press One.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: