Noi DEZVALUIRI revoltatoare: „Merge cu 180 km/h, toti tremura/Se plangea pe statie in tot Bucurestiul”

news

Viteze ametitoare, coloane oficiale si zeci de planuri de misiuni intocmite pentru vizitele in interes personal ale vicepremierului Gabriel Oprea. Reporterii Digi24 au obtinut noi marturii despre cum ar fi fost obligati agentii de la Rutiera sa deschida calea pentru masina demnitarului. Tot mai multi politisti povestesc sub protectia anonimatului ca vicepremierul ar fi mers la un meci cu coloana oficiala si la fel, ar fi ajuns rapid de la o manastire din Bucovina in Bucuresti.

Martor sub protectia anonimatului:

– A jucat nationala de fotbal a Romaniei la Ploiesti. Cu Insulele Feroe.

– Ati fost cu el?

– Da, normal! S-a facut coloana, dispozitiv, eu l-am preluat pe Ilfov si atunci au fost mai multe masini in coloana. S-au bagat si altii, dar nu stiu cine. Probabil ca isi mai lua si el prieteni.

Un nou episod al modului in care vicepremierul ar fi folosit coloanele oficiale este povestit de un om care cunoaste foarte bine sistemul. Martorul cu identitate protejata da detalii despre misiunea extrem de importanta pe care o aveau agentii de la Rutiera: sa il duca pe Gabriel Oprea repede si in siguranta oriunde li se cerea.

– Cum se merge pe DN1?

160-180 km pe ora! In fiecare judet pe unde trece se face plan de misiune. Pe Ilfov sunt zeci de planuri in fiecare luna.

Un alt martor care doreste sa ramana anonim isi aminteste cum au ajuns colegii lui sa bata recorduri de viteza in tara. Coduceau nebuneste sute de kilometri.

– Mi-a povestit un coleg ca a facut pana in patru ore si un sfert de la Manastirea Moldovita pana in centrul Bucurestiului, pe Buzesti. Toti tremurau, iti dai seama cat de tare au mers. Mi-a spus ala: bine ca am ajuns, ca nu mai pot.

480 de kilometri de sosele in si intre localitati. Fara nicio bucata de autostrada. Un sofer obisnuit, daca merge cu viteza legala, strabate distanta in timp aproape dublu: sapte ore. Dar Gabriel Oprea nu este nici sofer, nici om obisnuit. Este ministru si vicepremier.

Martor cu identitate protejata: In Bucuresti merge cu viteza tot timpul. De acasa de la el, (n.r. Bucuresti, sectorul 5 ) pana pe Jandarmeriei, 4, cel mult 5 minute. E strigator la cer ceea ce s-a intamplat. Oricum, nu ne asteptam la atata solidaritate. Ne gandeam oricand ca se poate intampla ceva. Ne asteptam in fiecare zi, un pieton, un sofer grabit… Dar nu ne gandeam ca o sa fie unul de-al nostru. Nu puteti sa va imaginati! Se plangea pe statie in tot Bucurestiul.

Politistii se feresc sa vorbeasca in fata camerelor. Se tem sa nu fie dati afara. Fara sa-si dezvaluie identitatea dau insa informatii despre misiunile pe care ei sau colegii lor le-au facut pentru al doilea om din Guvern.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: