Noi documente: Dragnea, cel mai mare mosier din Teleorman. Controleaza circa 1.200 de hectare de terenuri agricole

politica

Raluca Turcan a acuzat, marti, ca Liviu Dragnea ar controla circa 1.200 de hectare de terenuri agricole in judetul Teleorman. Prim-vicepresedintele PNL a publicat documente care ar indica faptul ca Stefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, ar fi actionarul firmei.

„Liviu Dragnea, iata alte dovezi ale minciunii si ipocriziei tale! Va prezint astazi documente care dovedesc cum familia Dragnea prospera gratie unor afaceri agricole pe scara larga, aflandu-se in relatii comerciale cu multinationalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le ataca in fiecare zi pentru a mai pacali o data electoratul PSD. O firma a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controleaza o suprafata de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole in judetul Teleorman. Iar firme puternice, multinationale, sunt cele care au finantat familia Dragnea sa lucreze pamanturile taranilor din Teleorman. Cand sunt utile familiei, marile companii straine sunt bune, iar familia Dragnea continua sa prospere in Teleorman. Nu ar trebuie sa ne mire. Dragnea pentru Teleorman a inseamnat dintotdeauna saracie, dar Teleormanul pentru Dragnea a insemnat intotdeauna bogatie”, a scris Raluca Turcan, marti, pe Facebook.

Liderul deputatilor PNL a adaugat ca guvernul PSD ataca companiile care construiesc afaceri si creeaza locuri de munca.

„Ipocrizia lui Liviu Dragnea, dispretul fata de interesul celor multi, ca si populismul desantat sunt o nenorocire pentru aceasta tara. Atacarea companiilor care construiesc afaceri si creeaza locuri de munca este un lucru profund nociv care se intampla in guvernarea PSD. Doar deschiderea catre investitiile straine masive, alaturi de buna utilizare a fondurilor europene pot garanta ca, la un moment dat, milioanele de cetateni romani plecati s-ar putea intoarce acasa.Cu fiecare zi in care Liviu Dragnea se afla la putere, aceasta posibilitate ramane una indepartata”, a mai afirmat prim-vicepresedintele PNL.

Raluca Turcan a atasat postarii de pe reteaua de socializare documente din care ar reiesi, sustine ea, care arata ca fiul lui Liviu Dragnea ar fi actionar al firmei Nutrelo, care detine terenurile agricole in Teleorman.

Mai mult despre: ,

Comentarii: