Noi framantari in PSD. Senatorul PSD Eugen Teodorovici insista ca unul dintre cei mai grei ministri sa fie remaniat

news

Senatorul PSD Eugen Teodorovici insista ca ministurl Finantelor, Ionut Misa, sa fie remaniat. 

„Nu o sa ma repet. Am spus un lucru si este greu sa fiu convins, din aceasta perspectiva, ca a fost doar o perioada nefericita. Eu cred ca dansul are o abordare pe care o are in general. Ceea ce dansul isi asuma (c.n. programul de guvernare). Oricine altcineva ii propune domniei sale, ca este partidul, ca este o persoana, ca este un parlamentar, oricine, dansul este obligat sa o gandeasca, sa o proceseze, sa vada daca este cea mai buna varianta, cea mai buna propunere. Nu poti sa invoci ca eu ti-am dat o idee si tu ai fost obligat sa o dai mai departe. Tu de ce esti acolo ca ministru? Trebuie sa fie un anumit filtru, ca nimeni nu pretinde ca are cea mai buna solutie”, a declarat, luni, senatorul.

In urma cu o saptamana, Teodorovici declara ca ministrul de Finante, Ionut Misa, ”trebuie remaniat urgent” pentru declaratiile privind taxa de solidaritate.

„Si eu o sa-l critic pe domnul ministru actual de Finante. Cred ca astazi este, si sper sa fie, ultima vizita a domniei sale in Parlament ca si ministru de Finante, pentru ca mi se pare normal si corect ca partidul – si mai ales prim-ministrul – sa aiba pe masa propunerea de revocare a domniei sale din functie, pentru ca, din pacate, ca ministru de Finante sa faci astfel de declaratii pe care, mai tarziu, prim-ministrul le contrazice cred ca nu este cazul”, a declarat, la Digi24, senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Intrebat daca parerea sa este impartasita si de alti membri ai PSD, fostul ministru de Finante din Guvernul Ponta a spus ca, ”probabil ca sunt multi colegi care o simt, o cred si au convingerea ca asa trebuie sa fie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: