Noi imagini cu „interlopii” lui Dragnea. Ei au stat chiar si in zona martorilor din procesul sefului PSD: „Un martor si-a schimbat deja pozitia”

news

Malin Bot a dat publicitatii noi imagini cu indivizii dubiosi adusi de Codrin Stefanescu la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in timpul procesului lui Liviu Dragnea. Sfidatori si aroganti, ei au stat ata la intrarea in sala de judecata cat si in zona martorilor care au depus marturie impotriva sefului PSD.

„Mai multe imagini cu ‘studentii’ plasati de Codrin Stefanescu peste tot la Inalta Curte. Observati cum unii stau chiar la intrarea in sala de judecata unde Dragnea avea proces si altii dau tarcoale locului unde asteptau martorii si avocatii lor. Un martor si-a schimbat deja pozitia procesuala”, informeaza Malin Bot.

Ionel Marineci, unul dintre inculpatii din dosarul lui Liviu Dragnea, le-a spus marti judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca nu mai doreste sa fie judecat prin procedura simplificata, asa cum optase la inceputul procesului.

Instanta suprema a reluat de la zero procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Trei dintre inculpati — Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicusor si Anisa Stoica — au declarat ca isi mentin cererea de a fi judecati prin procedura simplificata, care presupune recunoasterea vinovatiei si scaderea cu o treime a pedepselor.

In schimb, Ionel Marineci, la data faptei sef serviciu in cadrul Complexului de servicii destinat copilului si familiei, a spus in sala de judecata ca nu mai vrea sa fie judecat prin procedura simplificata.

„Nu imi mai mentin optiunea de a fi judecat prin procedura simplificata, deoarece am de adus niste argumente”, a precizat Ionel Marineci.

„Asta inseamna ca va sustineti nevinovatia?”, l-a intrebat presedintele completului de judecata, Stefan Pistol.

„Nu neaparat. M-am consultat cu avocatul meu si am argumente pe care le voi sustine in cursul cercetarii judecatoresti. Inteleg foarte bine consecintele judecarii prin procedura normala”, a raspuns Marineci.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: