Noi imagini ireale. Sustinatori ai PSD se inchina si pupa pancartele cu PSD ca pe moaste – Video

politica

Noi imagini halucinante de la mitingul PSD de joi din Iasi. Mai multi sustinatori ai PSD se inchina la pancartele primite de la partid dupa care le pupa, precum moastele.

In imagini apare initial un barbat care se inchina la o pancarta. Apoi apare un alt barbat, care se apleaca si el si isi face cruce, in timp ce primul barbat saruta o alta pancarta. Imaginile au fost filmate in timpul mitingului PSD de la Iasi.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la mitingul organizat la Iasi, ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au manat poporul la ura si dezbinare si i-au asmutit pe oameni unii impotriva altora, iar in prezent Romania are nevoie de patriotism si patrioti.

„Romania are nevoie astazi nevoie mai mult ca oricat de ceea ce a pierdut in timpul regimurilor Basescu si Iohannis, de patriotism si de patrioti. Avem cu totii nevoie de o patrie pentru ca tara noastra a uitat sa fie o patrie. Basescu si, apoi, Iohannis au manat acest popor la ura si dezbinare, i-au asmutit pe oameni unii impotriva altora, i-au facut pe romani sa creada ca sunt de doua feluri si ca trebuie sa se lupte intre ei. O sa spun aici si am sa spun raspicat: romanii nu sunt de doua feluri, nu sunt unii buni si altii rai, asa cum sustine Iohannis. Nimeni nu are dreptul sa-i imparta in tabere, sa-i invrajbeasca. Atat stiu cei care l-au trimis. Pentru ca ei nu inteleg ca romanii sunt toti romani”, a afirmat Dragnea, in discursul sustinut in fata participantilor la miting.

La mitingul PSD de la Iasi participa cateva zeci de mii de persoane. Inainte de inceperea manifestatiei, Liviu Dragnea a facut o baie de multime printre participantii la miting.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: