Noi IMAGINI teribile din noaptea groazei de la Koln. Politia era prezenta, dar n-a indraznit sa intervina

externe

Noi imagini din noaptea de Anul Nou de la Koln au fost date publicitatii. Haosul era total, iar politia i-a lasat oe imigranti sa se desfasoare in voie.

Fimarea a fost postata pe canalul de YouTube al postului Russia Today, fiind realizata de catre un turist rus. Imigrantii au blocat circulatia pentru a lansa artificii in voie. La un moment dat unul dintre ei se apropie cu aplomb de o masina de politie si o loveste cu palma. De altfel in zona erau mai multe masini de politie insa niciun om al legii nu a intervenit.

Wolfgang Albers, seful Politiei din orasul german Koln, a demisionat vineri dupa-amiaza, pe fondul criticilor izbucnite dupa ce zeci de femei au fost agresate de sute de barbati, in Gara centrala, in noaptea de Revelion.

Potrivit site-ului Tagesspiegel.de, Wolfgang Albers a anuntat vineri dupa-amiaza decizia de a se retrage din functia de sef al Politiei din Koln. Peste 120 de femei au depus plangeri ca au fost agresate, de Revelion, in Gara centrala din Koln.

Politia a anuntat vineri ca cel putin 18 solicitanti de azil se numara printre suspectii in cazul agresiunilor din Koln.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: