Noi impuscaturi la Bruxelles. A fost prins cel mai cautat TERORIST al momentului – FOTO & VIDEO

externe

Salah Abdeslam, unul dintre suspectii-cheie in atacurile teroriste din 13 noiembrie de la Paris, a fost ranit si ‘neutralizat’ in urma unei operatiuni a  politiei belgiene din cartierul bruxellez Molenbeek, relateaza ziarul belgian La Derniere Heure, preluat de Agerpres.

Potrivit RTL Belgia, Salah Abdeslam ar fi fost arestat in urma operatiunii antiteroriste, impreuna cu o alta persoana. Un alt barbat a fost ucis de fortele speciale.

brux  brux3

O importanta operatiune a politiei este vineri in curs de desfasurare in cartierul Molenbeek din Bruxelles, a anuntat Parchetul federal din Belgia, iar ziarul La Derniere Heure relateaza ca s-a produs un schimb de focuri in care o persoana fost ucisa si alte doua ranite, printre care ar fi si Salah Abdeslam.

Conform informatiilor difuzate de mai multe surse concordante, Salah Abdeslam a fost ranit la picior si beneficiaza in prezent de ingrijire medicala.

Potrivit ziarului belgian, au fost auzite zece focuri de arma in apropierea casei vizate de operatiunea in curs de la Molenbeek. La cativa metri de casa, un barbat ar fi fost impuscat de fortele speciale, iar alti doi ar fi raniti, printre care si Salah Abdeslam.

Conform La Derniere Heure, politia ar fi utilizat grenade in cursul operatiunii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: