NOI informatii. Cine si DE CE a creat misterioasele TUNELURI de sub Marea Neagra

life

Intr-o cronica, scrisa inaintea Primului Razboi Mondial, este relatata o poveste stranie in care se vorbeste despre cum taranii din Dobrogea foloseau tuneluri subterane de mii de kilometri pe sub Marea Neagra pentru a duce oile in Turcia. Subiectul a facut valva in presa in urma cu un an, insa acum apar noi date.

Conform relatarii dintr-o cronica de peste 100 de ani, din sudul Dobrogei actuale si din Cadrilater pornesc doua tuneluri subterane care traverseaza Marea Neagra. Acestea erau folosite cu precadere de tarani pentru a-si transporta turmele de oi in Imperiul Otoman si in tarile din Peninsula Asia Mica, scria efemeride.ro.

Interesant este faptul ca in timpul razboiului gurile de acces ale celor doua tuneluri au fost astupate din motive de siguranta nationala si au fost pazite cu strasnicie. Se mai spune ca securitatea din perioada comunista era la curent cu existenta acestor tuneluri megalitice si nu lasa pe nimeni sa se apropie de ele.

In anii ’80, soldatii care erau concentrati la munca pe Canalul Dunare – Marea Neagra, din pura intamplare au descoperit o alta gura de acces ale tunelurilor cu pricina. Ea se afla intr-un cimitir din Murfatlar si a fost folosita in nenumarate randuri de muncitorii de la canal pentru a trece in Bulgaria in mod regulat.

Nu se stie cine ar fi putut construi aceste tuneluri, insa noi informatii au fost publicate pe un blog din Statele Unite.

„Oamenii de stiinta estimeaza ca la fiecare 200 de milioane de ani are loc un dezastru global pe Terra. Pamantul este lovit de asteroizi, declansandu-se apoi cutremure, tsunami-uri, eruptii vulcanice si inundatii. Rezultatul consta din disparitia a peste 80% din flora si fauna. Probabil ca civilizatiile antice cunosteau aceste cicluri si au dorit sa evite efectele, astfel ca au creat o retea de tuneluri si structuri subterane pentru a se ascunde si pentru a-si putea continua viata independent de evenimentele catastrofice de la suprafata Pamantului”, se afirma pe blogul Shadows of the Past.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: