news

Noi masuri de relaxare. Creste numarul celor care pot participa la nunti, botezuri, evenimente private

Guvernul a aprobat miercuri prelungirea starii de alerta, cu inca 30 de zile, pe intreg teritoriul Romaniei, incepand din data de 12 iunie, a anuntat prim-ministrul Florin Citu, precizand ca la meciul din optimile Campionatului European de Fotbal, care se va desfasura in Romania, va fi permis accesul publicului pana la 50% din capacitatea tribunelor Arenei Nationale.

Prim-ministrul a precizat, de asemenea, la finalul sedintei Executivului, ca se redeschide punctul de trecere a frontierei Romaniei cu Republica Moldova de la Radauti Prut, judetul Botosani.

El a mai precizat ca pot participa 1.000 de persoane la evenimentele din aer liber aferente campaniei electorale pentru alegerile locale partiale din 27 iunie.

„Un alt treilea lucru important – permiterea organizarii si desfasurarii in aer liber intrunirilor, evenimentelor aferente campaniilor electorale aferente alegerilor locale partiale din 27 iunie 2021, cu participarea unui numar de pana la 1.000 de persoane.

Numarul patru prevede extinderea numarului de persoane care sa participe la evenimente private, nunti, botezuri, la un numar de participanti la maxim 200 de persoane in interior si cu asigurarea unei suprafete de 2 metri patrati pentru fiecare persoana”, a mai spus premierul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

O oră ago

Propagandistii Kremlinului sustin ca Occidentul a pierdut Razboiul Rece: „Finlanda si-a mentinut existenta datorita Uniunii Sovietice”

Directorul general al studioului de film Mosfilm, Karen Sahnazarov, sustine ca Uniunea Sovietica a castigat…

2 ore ago

Diana Sosoaca, discurs legionar in plenul Parlamentului: „Iudeo-bolsevicii au omorat peste 800.000 de romani in temnitele comuniste”

Senatoarea Diana Sosoaca a sustinut, marti, 14 mai, in Parlament, cu ocazia „Zilei solidaritatii si…

40 de minute ago

Fondul Monetar International va acorda o noua transa de imprumut Argentinei, laudand politica de austeritate a presedintelui Milei

Fondul Monetar International, cel mai mare creditor al Argentinei, a acceptat luni sa elibereze urmatoarea…

O oră ago

Putin se va intalni cu Xi la Beijing, pentru a discuta despre metodele prin care ar putea schimba ordinea mondiala

Liderul chinez Xi Jinping ii va ura joi bun venit in China lui Vladimir Putin…

38 de minute ago